2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 254 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس میکنم نسبت ب همسن و سالام پیر ترم  حس میکنم ب جمع اونا تعلق ندارم  حس میکنم باید ا ...

دقیقا منم همین حس ها رو دارم. حس میکنم با همس و سالهام دو دنیای متفاوت رو تجربه می کنیم. و اصلا حرف مشترکی نداریم. 

ترشیده ها خودشونو دلداری ندن لطفا

بس کن گلابی کم چرت و پرت بگو😒

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
دلبرک قبلا ازدواج کردی ؟؟عجیبه من نمیدونستم  

بله عزیزم متاسفانه و خوشبختانه 

به اصرار خودم و مخالفت خانواده زمانی که ۱۸سال داشتم 

متاسفانه از این جهت که تجربه زیبایی نبود و ضربات بزرگی بهم زده شد چون علاوه بر مسائلی که گفتم متاسفانه ادم درستی رو انتخاب نکرده بودم 

خوشبختانه از این جهت که تجربیاتی به دست اورذم که تو هیچ مدرسه و دانشگاهی بهم داده نمیشد و اینی که الان هستم در شرایط نرمال امکان نداشت به وجود بیاد 

(ادم خاصی نیستم منظورم در مقایسه با منِ سابقم هست)

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
اخطار لغو کاربری               توهین نکنید

نی نی یار بترکونش این از ایناس که تا وقتی باشه میره رو مخ😶

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
ترشیده ها خودشونو دلداری ندن لطفا

شما کاملا مشخصه سطح سواد چشمگیر و درک درستی از جامعه وزمانی که توش زندگی میکنی نداری!

یه لحظه حس کردم با یه پیرزن بی سواد از دوره ی قاجار طرفم که تموم چم و خم و افتخار زندگیش شوهر کردن و خونه داریشه😂

شما کاملا مشخصه سطح سواد چشمگیر و درک درستی از جامعه وزمانی که توش زندگی میکنی نداری! یه لحظه حس کر ...

مادر بزرگ مادرم،یک پیرزن بود که دوره احمدشاه قاجار رو هم دیده بود 

اما هیچکدوم از دختراش رو مثل مامانبزرگ من که الان ۸۵سالشه رو زیر ۱۸سالگی شوهر نداده😅تمام خاله های مادرم هم کارمند بودن اون زمان

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
بله عزیزم متاسفانه و خوشبختانه  به اصرار خودم و مخالفت خانواده زمانی که ۱۸سال داشتم  متا ...

همیشه حس میکردم حرفات عین حرفای یه دوسته عزیزه البته ایشون همچین تجربه ای  در ازدواج ندارن ،  امیدوارم این تجریه بد رو پشت سرگذاشته باشی دوست گلم و یه اینده درخشان جلوی روت باشه 😍😍

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )