2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 254 پست
نه عزیزم  اتفاقا شما به موقع هم ازدواج کردی هم بچه دار شدی

خانواده شوهرم همه زیر ۲۰ ازدواج میکنن،بین اونا ک میرم حس میکنم من جا موندم. فامیلای خودم اصلا رسم نداریم دختر قبل از تموم شدن دانشگاهش ازدواج کنه . نمیدونم والا .

ی صلوات مهمونم کن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پانزده سالگی ازدواج کردم و خیلی بدبختی کشیدم و البته اون موقع ولا همه دورو بریا تو اون سن ازدواج میکردن الان دخترم تقریبا شانزده سالشه البته ته تغاریمه پسر همسایه مون میخوادش پسر سربزیرو خوبیه و کاملامیشناسیمش دخترمم دوستش داره و من بش گفتم حالا زوده دخترم کوچکه اونا گفتن تا هر وقت بگین صبر میکنیم حالا منم قبول کردم ولی بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم که نکنه دارم اشتباه میکنم

با این سطح تفکرتون شما خودت در ۳۵سالگی مادربزرگ میشی  دیگه وقت نمیمونه همسرتون در ۶۱سالگی برای ...

ولش کن بابا خب این بنده خدام ب خاطر بی سواد موندن و سطح زندگی پایینش اینجوری داره خودشو دلداری میده بذار دلش خوش باشه 😆

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
همیشه حس میکردم حرفات عین حرفای یه دوسته عزیزه البته ایشون همچین تجربه ای  در ازدواج ندارن  ...

❤️😘نمیدونم کدوم دوست عزیز رو میگی اما امیدوارم که هرگز همچین تجربه ای رو نداشته باشه 

خراب شدن باورها بنظرم چیز قشنگی نیست

ممنونم عزیزم 

یک دنیا خیر و شادی و سلامتی سهمتون باشه از زندگی❤️😘😍

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
از چی جا موندی؟😅 انگار همه ی ما از دنیا طلبکاریم منم خودمو با هم سن و سالام که بیشتر از من پیشرفت ...

خانواده شوهرم همه زیر ۲۰ ازدواج کردن . بین اونا حس میکنم من جا موندم . همسن های من توی فامیل اونا همه بچه هاشون مدرسه ای هستن. خیلی حس بدی بهم دست میده . حرفتون خیلی حس خوبی بهم داد . واقعا از چی جا موندم 

ی صلوات مهمونم کن ....
خانواده شوهرم همه زیر ۲۰ ازدواج میکنن،بین اونا ک میرم حس میکنم من جا موندم. فامیلای خودم اصلا رسم ند ...

اونا اشتباه میکنن 

بهتره ادم درسش تموم بشه حداقل مستقلم نشد درسش تموم شه یه سنی بگذره بعد 

ولی الان واقعا یه خانم با تجربه و عالی هستی مهم نیست قبلا چی بوده مهم الانه که تو واقعا مفیدی برای ج ...

ممنونم عزیزم از محبتت❤️😘خودت خوب و خانومی که نگاهت اینه❤️

ولش کن بابا خب این بنده خدام ب خاطر بی سواد موندن و سطح زندگی پایینش اینجوری داره خودشو دلداری میده ...

نمیفهمم این همه گارد برای چیه 

نمیفهمم چرا ادم ها شجاعتش رو ندارن اعلام کنن اشتباه کردن 

حداقل اینجا که کسی مارو نمیشناسه

حداقل دوتا مادر بخونن و اگاه شن دو نفر کمتر به درد امثال من مبتلا میشه

اونا اشتباه میکنن  بهتره ادم درسش تموم بشه حداقل مستقلم نشد درسش تموم شه یه سنی بگذره بعد  ...

گاهی میگم بابام در حقم ظلم کرده ک هی بهم گفت زود ازدواج نکن . این رورا خیلی درگیر این حس هستم .از طرفی میگم من خیلی مجردی خوبی داشتم لذت بردم از طرفی میگم ن اگه زود ازدواج میکردم حالا بچم بزرگ بود .اه حس مزخرفیه

ی صلوات مهمونم کن ....
بچها بنظر من مهم اینه که به هدفای تو ذهنت برسی حتی با وجود ازدواج  واقعا چرا بعضیا فکر میکنن ب ...

احتمال پیشرفت در هر مقطعی از زندگی و در هر شرایطی هست اما این رو نمیشه انکار کرد. که یه نوجوان توی یه مقطع زمانی تحت تاثیر هورمونهاشه داره رشد میکنه معیارهای بچگونه تری داره خودم امروز داشتم فکر میکردم چقدر متفاوت از نوجوانیم شدم برای همین بهتره بهش فرصت بدیم با فکر باز و در زمان مناسب انتخاب درست داشته باشه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )