2777
2789
منم الان باردارم و نی نیم پسره..واسه سیسمونی میخوام سرویس ماشین بخرم...اما مارک اپادانا کلا با کمد و میز تحریر و کتابخونه میشه 3400000...به نظرم قشنگ خیلی...فقط امیدوارم واسه سیسمونی خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی دوستان از این که نظر میدین

evergeen عزیز
ممنون از نظرت قبلا هم گفتم پسرم عاشق اون توت فرنگی روشه چون اولین بار که این تخت و دید تو تبلیغات کنار نینی سایت ارم اون توت فرنگی نظرشو جلب کرد بعد چند روز که رفتیم بیرون همون مارکو تو خیابون احمداباد دید و کلی ذوق زده شد که فروشگاهشو پیدا کرده خخخخخخخخ

بعدشم تو مهمونی یکی از دوستامون جاسوییچی چیلک دست بابای دوستش دید و گفت مامانی بابای دوستم صاحب اون فروشگاست [smiley]s/sm80.gif[/smiley
کلا چون اولین بار با این ارم توت فرنگی این تخت ماشینیو دیده واسش نماد اون تخت شده

با احترام به نظرت ولی من فقط قصد دارم تو روزی که خبر برادر شدنشو بهش میدیم یه روز شاد همراه با هیجان واسش ایجاد کنیم که خاطرش تو ذهنش موندگار باشه و فکر نمیکنم پسرم اصلا و ابدا جنبه مادی قضیه رو درک کنه

کما اینکه بعد از 7 سال قصد تعویض سرویس خوابشو دارم فقط خواستم این 2 تا اتفاق تو 1 روز بیفته

حالا میشه فکر کرد که سرویس اپادانا که قیمتش مناسبتره رو میخریم بهر حال پسرک تشخیص نمیده کدوم گرونه و کدوم ارزون

فکر میکنم با ورود بچه دوم نمیشه همچنان زندگی روال عادیو داشته باشه
بهر حال وقتم برای پسرم خیلی کم میشه و دیگه نمیتونم مثل قبل واسش وقت بذارم
اطرافیان خواه نا خواه همه توجهشون به نوزاده جدیده
و پسرم شاهد اینه که تمام روز و شب یه موجود جدید به من چسبیده و تمام حرفها و صحبتها حول و حوش نوزاده جدیده
بنظر من اینا اصلا واسه بچه ای که 7 سال کانون توجه خونه بوده عادی نیست

انسانم ارزوست...
اون ارم توت فرنگی واسش نماد تختی شده که دوست داره فقط همین!

راجه به عادی بودن با بچه ها
با احترام به نظرت ولی من فقط قصد دارم تو روزی که خبر برادر شدنشو بهش میدیم یه روز شاد همراه با هیجان واسش ایجاد کنیم که خاطرش تو ذهنش موندگار باشه و فکر نمیکنم پسرم اصلا و ابدا جنبه مادی قضیه رو درک کنه

کما اینکه بعد از 7 سال قصد تعویض سرویس خوابشو دارم فقط خواستم این 2 تا اتفاق تو 1 روز بیفته

حالا میشه فکر کرد که سرویس اپادانا که قیمتش مناسبتره رو میخریم بهر حال پسرک تشخیص نمیده کدوم گرونه و کدوم ارزون
باید بگم بنظر من با اومدن نوزاد جدید دیگه هیچی نمیتونه مثل قبل باشه و عادی باشه

چون پسرکم که 7 سال مرکز توجه من و باباش و خانواده بوده حالا شاهده اینه که موجود جدید شب و روز به مامانش چسبیده و همه حرفها و توجه ها حول و حوش نوزاد جدیده

مسلمه دیگه نمیتونم مثل قبل واسش وقت بذارم گرچه که همه سعیمو میکنم
بهرحال فکرم اینه که یجوری جلو ضربه خوردنشو بگیرم چون اکثر روانشناشا معتقدن که این مرحله خیلی حساسه واگر بدرستی طی نشه عواقبش یه عمر با بچه ها باقی میمونه

انسانم ارزوست...
ممنون نارسیس جون
خودمم فکر میکنم چند سال دیگه بنظرش بچگونه میاد

مامان جانان تردید منم بخاطر رنگ اکتیو و فرمال بودنشه و اینکه اتاقش خیلی بزرگ نیست
بهر حال ممنون که یاداوری کردی

سحر جون رفتم الان تو سایت اپادانا و ساحل چوب بنظر خیلی خوب میاد ولی قیمتشو نمیدونستم بنظرم خیلی مناسبه
واسه سیسمونی هم خوشگله ولی حتما باید یه تخت و پارک بگیری چون تختش بدرد نوزاد نمیخوره
انسانم ارزوست...
منم معتقدم تو رنگش تجدید نظر کن خیلی تنده ودل وزود میزنه میتونی آبی بگیری که رنگ ْآرامش هست سفید زرد ومن ندیدم باید خوشگل باشه
قدم نینی دوم هم پیشاپیش مبارک باشه
منم خونم کوچیکه اگه میتونستم خونمو عوض کنم قصد داشتم یه تغییر دکوراسیون درست حسابی بدم برای روحیه خودم وبچه ها خیلی خوبه
ممنون نارسیس جون

ایشالا به زودی و دل خوش
واقعا تغیرات هرچند هم کوچیک حال ادمو خوب میکنه
واسه جشن تولد پسرم هم خیلی از نظراتت استفاده کردم مهربونا
این عکسا رو همینطوری گذاشتم مدل اونی که دیدم نیست
پسرم زردشو میخواد ولی خیلی رنگش جیغه

قرمزش دیگه زیادی قرمزههههههههههه شاید سفید یا ابیش بهتر باشه
خدا رو شکر هنوز دیوارهای اتاقش سفیده و رنگ یا کاغذ نشده
انسانم ارزوست...
سلام من خالم واسه پسرش خریده؛الان تو فکر تعویضشه میگه هم دل منو زده هم دل پسرمو؛به نظر منم همین طوره چون زیادی جا گیره؛
پسر قشنگم 7 اردیبهشت اومد بغلم..خدایا برای همه چیز شکرت..وبلاگ ایلیای مامانی http://-iliya-.niniweblog.com/
مرسی جواهر جون

منم الان بزرگترین مسئلم اینه که اتاقش کوچیکه به نسبت وسایل و مشکل چیدمان دارم
هر جور متر میکنم و اندازه میزنم که چطوری تو اتاقش بچینم میبینم کل فضاش پرت میشه

هم میترسم 2 روز دیگه دلشو بزنه با توجه به هزینه ای که میکنیم

10 بار رفتم که سفارش بدم باز اومدم بیرون چون نتونستم تصمیم بگیرم
انسانم ارزوست...
از من می شنوی هزینه بی خودی کردنه؛یه چیز شیکو ارزون بگیر که اگه سالی 1 بارهم عوض کردی دلت نسوزه؛به حرف پسرت هم نکن اون الان بچس 2 روز دیگه میگه مامان اینو دیگه دوست ندارم اونم می خوام؛
پسر قشنگم 7 اردیبهشت اومد بغلم..خدایا برای همه چیز شکرت..وبلاگ ایلیای مامانی http://-iliya-.niniweblog.com/