از زماني كه شروع كردم هميشه بي اشتهام به زور غذا ميخورم. نسبت به خيلي چيزا متنفرم مثل برنج مرغ غذاي چرب. حالا اينا هيچ يه مدته به شدت ريزش مو دارم ممكنه بخاطر متفورمين باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
💞صلوات💞 برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰
نه فكر نكنم ربطي داشته باشه. كلا متفورمين به بعضيا نميسازه مخصوصا نمونه ايراني
تنبلی داری دیگه چیا میخوری ؟؟ من ۱ سال اقدام بودم ولی پریودم منظمه تازه رفتم دکتر دگزامتازون و لتروزل داد از روز سه پری بخورم متورفین و کپسول گل مغربی و فولیک اسید و زینک پلاس رو روزی یکی تا سه ماه گفت باردار نشدی بیا دوباره حالا الان ۱ هفتست میخورم