2777
2789

واینکه معمولا از ثبتنام اولیه تا نوبت دهی واسه سنجش چقدر زمان میبره.بچه هام من خونم مشهده ولی الان شهرستانم.میگم اگه لازم نی خودم فقط برم ثبتنام اولیه پسرمو انجام بدم.بعد واسه نوبت دهی سنجش برگردیم

اول که رفتم گفت چه مدارکی رو چه روزی ببرم بعد که مدارک رو تو تاریخ مشخص ببرم بچه باید باشه اینو به من گفتن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که رفتم گفت چه مدارکی رو چه روزی ببرم بعد که مدارک رو تو تاریخ مشخص ببرم بچه باید باشه اینو به م ...

اول اینترنتی ثبتنام کردین?کی نوبتتونه?میشه بعد بهم بگین روالشو.

من تلفنی از مدرسه پرسیدم,گف فقط حضوری بیایید

کپی شناسنامه و کارت ملی پدرو مادر.شناسنامه کودک... مدرک پیش دبستانی..مدرک پایان تحصیلات پدر ومادر .. ...

ممنون عزیزم

من تا رسیدم شهرستان گفتن ثبتنام شروع شده اعصابم داغونه

اول اینترنتی ثبتنام کردین?کی نوبتتونه?میشه بعد بهم بگین روالشو. من تلفنی از مدرسه پرسیدم,گف فقط ...

نه حضوری رفتم مدرسه 

فقط یه برگه داد مدارک لازم رو نوشته چهارشنبه رفتم نوبت دوشنبه بعد داد 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
50تومنم از ما گرفت برا بیمه و کتاباش

ما خرم آبادیم  ازمون سند یا قرارداد خونه میخان که مطمئنم بشن مال اون محدوده هستیم 

دیگه نمیگن اگه محله ی دیگه باشن که نمیان اینجا راه دورتر

ممنون عزیزم من تا رسیدم شهرستان گفتن ثبتنام شروع شده اعصابم داغونه

کسب اونجا نداری بگی برن برات بپرسن

منم بچه رو نبردم کاری نداشتن.۶۰تومن از ما گرفتن شما دولتی میفرستین؟من دولتی نوشتم ولی اطرافیان میگن تو شرایط کرونا غیر انتفاعی بهتره.بعد بچه کلاس اولی هنوز مستقل نیست چطور با سرویس میفرستین حاضر میشن تنها با سرویس برن؟

منم بچه رو نبردم کاری نداشتن.۶۰تومن از ما گرفتن شما دولتی میفرستین؟من دولتی نوشتم ولی اطرافیان میگن ...

من هیئت امنایی نوشتم این نزدیکترین مدرسه بود منم چون پاییز باز بچه دار میشم گفتم جای نزدیک باشه سرویس هم لازم نداره