2777
2789

توی زندگی همش حرف زور شنیدم سی سالمه ولی هنوز اجازه ندارم تنها برم تا سوپری محل کتک خوردم خیانت دیدم زجر کشیدم طعنه شنیدم الان با یه مرده تفاوت ندارم سه سال شاهد یه خیانت بودم و هیچ کاری از دستم برنیومد هر بار اعتراض کردم کتک خوردم خسته ام برام دعا کنید بمیرم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

منم حال تو

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا می کنم خدا خودش مشکلت حل کنه 

حدیث کسا بخون 

و یک پارچه کوچیک پهن کن تمیز ترجیحا سفید 

روش خرما بذار و کمی آب سفره حضرت رقیه سلام الله علیها 

منم دعا کن 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

عزیزدلم من برات ارزو نمیکنم بمیری

بلکه ارزو میکنم اونقدر خوشبخت باشی و خوشبخت بشی که هرگز این روزارو یادت نیاد امیدوارم

که تمام زخم های روحت التیام پیدا کنه 

به خدا توکل کن و به خودت ایمان داشته باش قول میدم همه چیز خوب میشه

منم شرایطم خیلی خیلی بده هم نگران ابرومم هم دوتا مشکل بزرگ دارم 

لطفا برام دعا کن

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
انقدر کتک خور نباش بیخود کرده شوهرت روت دست بلند کرده ،مملکت صاحب نداره!!

قانون هیچ حقی به زن نامیده باید یه عالمه پول خرج کنی که دادگاه بهت وقت بده

چون ساکت بودی 

حتی اگر هم کتک بخوری باید از حقت دفاع کنی 

اینطور که معلومه آب از سرت گذشته پس حالا که چیزی برات مهم نیست یه حرکتی بزن 

از زندگیت لذت ببر 

مگه چقدر زنده می مونی که همین فرصت کوتاه رو هم واسه رضایت دیگران تلاش کنی؟

هرکار کنی یکی پیدا میشه که ازش خوشش نمیاد ...

پس کاری که دوست داری انجام بده بدون فکر به دیگران 

چون آخرش خودت واسه خودت می مونی

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
قانون هیچ حقی به زن نامیده باید یه عالمه پول خرج کنی که دادگاه بهت وقت بده

نه عزیزم 

شما یه وکیل بگیر پدر شوهرت رو درمیارن😑

انقد واسه اینا کوتاه اومدید مملکت داری هرکی به هرکی میشه 

چون ساکت بودی  حتی اگر هم کتک بخوری باید از حقت دفاع کنی  اینطور که معلومه آب از سرت گذش ...

دیگه چیزی ازم نمونده شبیه پیرزن هام پای یه عشق بیخود همه چیمو از دست دادم

نه عزیزم  شما یه وکیل بگیر پدر شوهرت رو درمیارن😑 انقد واسه اینا کوتاه اومدید مملکت داری هرکی ...

پول وکیل ندارم عزیزم قانون دنیاست زور نداشته باشی بیچاره ای