2777
2789
عنوان

خواهرای عزیزم دلم شکسته بیاید بگید چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 51 پست
دیگه چیزی ازم نمونده شبیه پیرزن هام پای یه عشق بیخود همه چیمو از دست دادم

هر وقت جلوی ضرر رو بگیری منفعت داره

از امروز شروع کن 

تو میتونی 

قانون اول عاشقی اینه که اول عاشقانه خودتو دوست داشته باشی 😌😍

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
پول وکیل ندارم عزیزم قانون دنیاست زور نداشته باشی بیچاره ای

شده از یکی قرض بگیر

خونواده حمایتت نمیکنن؟ 

چی داره به سر زنای ایرانی میاد😑💔

هرچی میبینن بازم سکوت میکنن، حیفی دختر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شده از یکی قرض بگیر خونواده حمایتت نمیکنن؟  چی داره به سر زنای ایرانی میاد😑💔 هرچی میبینن ب ...

پدر مادرم پیرم بعد چون خودم انتخاب کردم شوهرمو همش کنایه میرنن

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
بگردم  برات منم الان حال خوشی ندارم بابا مامانم تازه دعوا کردن بابام میخواست بزنتم منم بی حس شد ...

کاش منم بابام کتکم میزد روزی هزار بار ولی الان انقد گیرنبودم

دعا می کنم خدا خودش مشکلت حل کنه  حدیث کسا بخون  و یک پارچه کوچیک پهن کن تمیز ترجیحا سفی ...

ممنون باشه بخدا دعایی نیست که نخونده باشم کاش خدا صداو میشنید

هر وقت جلوی ضرر رو بگیری منفعت داره از امروز شروع کن  تو میتونی  قانون اول عاشقی اینه ک ...

کاش زن و مرد حقوقشون مساوی بود تو این زندگی من همش کوتاه اومدم الانم میگه باید رضایت بدی ازدواج کنم دوباره

چرا باردار شدی با این اوضاع .. ؟!

اوایل انقد بد نبود خیلی عوض شد طفلک دخترم که همش شاهد دعواست

کاش زن و مرد حقوقشون مساوی بود تو این زندگی من همش کوتاه اومدم الانم میگه باید رضایت بدی ازدواج کنم ...

بگو تو رضایت به طلاق من بده منم به ازدواج تو😑

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
کیا بهت گیر میدن؟ شهرستانی؟

آره شهرستانم شوهرم میگه خانواده اون ژنه فهمیدن باید رضایت بدی برم صیغه اش کنم میگه خودخواهی که بخاطر من و بچه رضایت نمی‌دی 

آره شهرستانم شوهرم میگه خانواده اون ژنه فهمیدن باید رضایت بدی برم صیغه اش کنم میگه خودخواهی که بخاطر ...

بهش بگو چرا طلاقم نمیدی راحت بری با اون زنه زندگیتو بکنی؟

دخترتو درک میکنم تقریبا خیلی هواشوو داشته باش بچه توی این شرایط دنبال ارامشه فقط سکوت 

پا به پای من گریه می‌کنه

اصلا راضی نمیشه میگه باید باشی 

ببخشید اینجوری میگم 

ناخن وسطت رو نشونش بده بگو بیا عشقم