2777
2789
عنوان

درد و خونریزی بعد از عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4035 بازدید | 62 پست
انشالله بهمه سلامتی بده  نه بیهوشی نداشتم ولی برام از بی حسی موضعی استفاده کردن اره خیلی درد د ...

من بار اول درد داشتم ولی همون اول ی خورده خون از م رفت ولی بند اومد.ولی کامل با درد زیاد باز نشدا.باردوم ک جای خوب رفتم باز شد بدون کوچکترین احساس دردی.ماه بعذش باردارشدم

وایییی من فک کردم از رویه شکمه  من بیوپسی دادم فک کردم هیچی بدتر از اون نیس

نه بابا هنور نرفتی میمند بگی وای بر من 

سنو واژینال درد نداره که من حاظرم همش سنو واژینال بشم ولی معاینه نشم از بس اذیت هستم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا هنور نرفتی میمند بگی وای بر من  سنو واژینال درد نداره که من حاظرم همش سنو واژینال بشم ...

نه سونو واژینال درد زیاد نداره ولی بیوپسی خیلی درد داره من تو مطب بیوپسی شدم تا میخاس صدام در بیاد دکتر میگفت تحمل کن ببخشید جیغ بزنی مریض ها میترسن

من بار اول درد داشتم ولی همون اول ی خورده خون از م رفت ولی بند اومد.ولی کامل با درد زیاد باز نشدا.با ...

من دکترم امد بالا سرم گفت عالی کار کردن یعنی حتما باید میرفتی اتاق عمل ولی واقعا الان درد دارم به دکتر زنگ میزنم جواب نمیده بعد الان اینقدر درد دارم که نمیتونم بشینم یا برم دستشویی

بار اول که 4 سال پیش دادم گرفتگی لوله نداشتم این دفعه داشتم همون که عکس گرفت احتمالا این ماه باردار بشی بخاطر اینکه لوله هات باز شدن خدا کنه من هم نخوام ای وی اف بشم  

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نه سونو واژینال درد زیاد نداره ولی بیوپسی خیلی درد داره من تو مطب بیوپسی شدم تا میخاس صدام در بیاد د ...

بیوپسی که اره درد داره من وقتی میرم پاپ اسمیر بدم اینقدر جیغ میزنم از بس درد دارم مخصوصا اسپوکلوم بزرگ باشه من از معاینه کردن متنفرم

من بار اول درد داشتم ولی همون اول ی خورده خون از م رفت ولی بند اومد.ولی کامل با درد زیاد باز نشدا.با ...

چیکار کردی چی خوردی که باردار شدی

من همیشه اسپکولوم سایز کوچیک میخرم میبرم

واقعا بده معاینه من دکتر میدونه چقدر کولی هستم همیسشه برام سنو واژینال انجام میده   

هیچ کسم که عکس رنگی گرفتن نمیان زاهنمایی کنن درد دارم بخدا

من دکترم امد بالا سرم گفت عالی کار کردن یعنی حتما باید میرفتی اتاق عمل ولی واقعا الان درد دارم به دک ...

انشالله ک هرچ سریع باردار میشی.من بار اول کارشون هم قبول نداشتم.یعنی داغونم کردن جیغ داد واای نگم براتون حالا دکتر رادیولوژی مردم بالای سرم نمیدونم چرا اون اومد با اون وضعیت پا باز..اصلا جرر خوردم..حالا بعد کلی درد گفت بازم نشده.دومی رفتم ی جای خوب گفتم با بیحسی اصلا کاری ک اولی کردن این نکرد فقط ی چیز یادمه ورودی دهانه رحمم بود ندبدم چیزی وارد کنه

چیکار کردی چی خوردی که باردار شدی

من پلی کیستیکم بودم ماهی ک عکس رنگی شدم لتروزول خوردم و یدوفولیک و متفورمین و ویتامین دی..بعد عکس رنگی دیدم باردارنشدم کلا دیگه بیخیال شدم چون مدت زیاذی اقدام بودم بخاطر استرس زیادش بیخیال شدم رفتم کلاس خیاطی خودم سرگرم کنم از استرسم کم کنم چون خیالم راحت شده بود لولهام باز شده گفتم ی زمان دیگه پیگیر میشم.ک دیدم ماه بعدش پریود نشدم چون طبیعی بود و ب موقع نبود شک نکردم رفتم ویتاگنوس گرفتم ک مصرف کنم.همزمان ی بی بی چکم گرفتم .فقط همس با خودم فک میکنم خداروشکر ک بی بی چکه با ویتاگنوس گرفتم.با اینکه اصلا فک نمبکردم باشه گفتم حالا بزنم بعد پشبمون نشم ک دیدم هاله افتاد اصلا دستام شروع ب لرزیدن کردم شوک بودم ی بی بی چک دیگه گذاشتم ک مثبت بود.فک کنم س تای گذاشتم تا مطمعن شدم از دادم.اصلا ماهی ک بیخیال شذم هیچ داروی نخوردم باردارشدم

من پلی کیستیکم بودم ماهی ک عکس رنگی شدم لتروزول خوردم و یدوفولیک و متفورمین و ویتامین دی..بعد عکس رن ...

من شنبه میرم بهم دارم بده 

اره بعضی از مرکزها خیلی کارشون بده اینجا هم از من پرسید بد دردی گفتم من دو شبه نخوابیدم برام بی حسی زد و الان درد دارم و خونریزی 

و یه سوال الان که خونریزی دارم نمازهام چط.ری باید غسل کرد یا نه

انشالله ک هرچ سریع باردار میشی.من بار اول کارشون هم قبول نداشتم.یعنی داغونم کردن جیغ داد واای نگم بر ...

من اون سری هم بنده خدا بداخلاق نبود ولی خیلی اذیت شدم ولی این دفعه نه یکیش دستمو گرفته بود میگفت اروم باش نفس عمیق بکش و یکیش هم دستگاه میداشت و مواد رئ تزریق میکرد

من اون سری هم بنده خدا بداخلاق نبود ولی خیلی اذیت شدم ولی این دفعه نه یکیش دستمو گرفته بود میگفت ارو ...

شماهم وارد میکرد من انگار ی چیزی بزور تا تو لولهای رحمم وارد میکرد ک بدنم از سرما و استرس و درد میرزید

شماهم وارد میکرد من انگار ی چیزی بزور تا تو لولهای رحمم وارد میکرد ک بدنم از سرما و استرس و درد میرز ...

اره درد داشتم و  و یه چیز داغ انگار تزریق میکرد نابود شدم ولی کلا این دفعه یه ربع هم نشد با اینکه میخواستن برام لوله باز کنن اصلا بهم نمیگفتن میگفتن  ما که کاری نکردیم هنوز اولشه بعد امد گفت بلند شو تموم شد ولی دکتر گفت برات فنر زدن خودش اونجا بوده اتفاقی