2777
2789
عنوان

درد و خونریزی بعد از عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4035 بازدید | 62 پست
عزیزم تو زمینه شرعیش اطلاعاتی ندارم

فهمیدم مشکلی نداره و نیاز به غسل نداره

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره درد داشتم و  و یه چیز داغ انگار تزریق میکرد نابود شدم ولی کلا این دفعه یه ربع هم نشد با این ...

دومی برای منم هیچ اتفاقی نیفتاد گفت بلند شید باز شده.حالا مع از دکتری پرسیدم گفت ممکنه همون بار اولم تاثیر موادی ک وارد میکنن خودش ب مرور باز میشه شاید اصلا قبل رفتن عکس رنگی دوم باز شده باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی برای منم هیچ اتفاقی نیفتاد گفت بلند شید باز شده.حالا مع از دکتری پرسیدم گفت ممکنه همون بار اولم ...

من بارز اول گفت مشکلی نداری ولی این دفعه گفت لوله هات گرفتن  ولی نگفت دلیلش چیه باید برم پیش دکتر شنبه که جواب میدن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خداروشکر دومی ک رفتم باز شده بود انشالله برای شما هم همینطور باشه

مرسی سروده جان انشالله همیشه به تمام ارزوهات برسی

ببخشید که سوال زیاد میپرسم از نظر باید چیکار کنم که باردار بشم نخوام ای وی اف کنم مثل شما کارم راحت بشه

مرسی سروده جان انشالله همیشه به تمام ارزوهات برسی ببخشید که سوال زیاد میپرسم از نظر باید چیکار کن ...

عزیزم اصلا نظرت ب ای وی اف نبر.بگو طبیعی باردار میشم.من دوتا لولهام گرفته بود پلی کیستیک بودم.شوهرم ضعیف بود بخصوصی از نظر جسمیش اسپرمی مورد نداشت.باردارشدم.وقتی خدابخاد میشه یکی از دوستامون ازم ادرس برای عکس رنگی گرفت رفت.اون ی با. ای وی اف ناموفق داشت خودش و شوهرش دارو میخوردم.رفت عکس رنگی سد بعد چن سال ماهی ک عکس رنگی شد خدابهش دوقلو داد بدون هیچ داروی

عزیزم اصلا نظرت ب ای وی اف نبر.بگو طبیعی باردار میشم.من دوتا لولهام گرفته بود پلی کیستیک بودم.شوهرم ...

وای چه خوب منم پلی کیستک هستم شوهرم مورفولوژیش 3 هست منم دوتا لوله هام گرفته بود میخوام این ماه رژیم یگیرم و پیاده روی برم ببینم چی میشه مرسی امیدوارم کردین

وای چه خوب منم پلی کیستک هستم شوهرم مورفولوژیش 3 هست منم دوتا لوله هام گرفته بود میخوام این ماه رژیم ...

اره امیدوار باش.ی چله حدیث کسام بگیر.من راستش چله گرفتم خیلی ب حدیث کسا اعتقاد دارم هروقت گرفتم حاجت گرفتم.

اره امیدوار باش.ی چله حدیث کسام بگیر.من راستش چله گرفتم خیلی ب حدیث کسا اعتقاد دارم هروقت گرفتم حاجت ...

چله حدیث کسا چجوری هست

چله حدیث کسا چجوری هست

تو ی گروه شرکت کردم ۴۰نفر باید میشدیم روزی بزای یکی بخونیم تا۴۰روز تموم شه.البته ما چهل نفر نبوذیم نصفه بعضی بچه ها جا زدن ولی من تا۴۰روز خوندم و تموم شد بی بی چکم مثبت شد

تو ی گروه شرکت کردم ۴۰نفر باید میشدیم روزی بزای یکی بخونیم تا۴۰روز تموم شه.البته ما چهل نفر نبوذیم ن ...

مرسی از راهنمایت انشالله شما هم به راحتی زایمان کنی منم شروع میکنم به خوندن حدیث کسا

مرسی از راهنمایت انشالله شما هم به راحتی زایمان کنی منم شروع میکنم به خوندن حدیث کسا

حدیث کسا خیلی سنکینه بتونید نماز بخونید یا گناه نکنید خیلی خوبه.من ی خورده اذیت شدم تا تموم شد...

حدیث کسا خیلی سنکینه بتونید نماز بخونید یا گناه نکنید خیلی خوبه.من ی خورده اذیت شدم تا تموم شد...

نماز میخونم سعی میکنم گناه هم نکنم ببینم خدا چی میخواد