2777
2789
عنوان

عمل بینی دکتر حیدری صفا

11261 بازدید | 32 پست

سلام دوستان،من سه هفته میشه که پیش دکتر مهدی حیدری صفا بینیمو عمل کردم،اون هفته که برای معاینه رفتم گفتن دیگه چسب نزنم یعنی به اکثرا کسانی که عمل میکنن تا دوهفته میگن چسب بزنن،ولی من گوش نکردم همچنان چسب میزنم،اخه اکثرا توصیه میکنن چسب طولانی مدت بزنیم نمیدونم چرا این دکتر دو هفته فقط میگه چسب بزنیم کسی تجربه داره ممنون میشم راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عمل راضی بودید،عکس قبل و بعد بزارید ما هم راحت تصمیم بگیریم پیش کی بریم  هزینه عمل چقدر شد ...

الان که واسه نظر دادن زوده باید ببینم بینیم چطور میشه،ولی خب بدنبود تا الان

من ۳۲ روزه عمل کردم 

اما دکترم گفته تا ۲ ماه بزنم 

بعد ۲ ماه چکاپ برم اگر باز لازم بود ۱ ماه دیگه باید بزنم 

بنا به تشخیص خودش

روش دکترها فرق میکنه متفاوته

کاربر سال ۹۷ هستم کاربریم پاک شد دوباره ساختم اومدم 😘

عزیزم شما از عمل بینیتون راضی هستید؟چقدرشد؟اگه تونستی صورتتو کات کنی فقط عکس بینیتو بذاری،قصد دارم پیش این دکتر عمل کنم

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.