2777
2789
عنوان

درد و خونریزی بعد از عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4035 بازدید | 62 پست
انشالله ک هرچیزی میخای همون بشه برات

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من متوجه نشدم با چی باز کردن لوله ها رو من دردم زیاد بود ولی خیلی ها هستن درد ندارن حتی برا من نوشت ...

من نیم ساعت با مسئول کلنجار میرفتم نمیزاشتم ازبس درد داشت شوهرم میگفت صدات می اومد  جیغ جیغ میکردی سرش منم لوله سمت راستم گرفتگی داشت بهم گفتن رحمت کوچیکه دکترم ماه پیش گفت رحمت دوشاخه اس برا ااین کوچیکه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نیم ساعت با مسئول کلنجار میرفتم نمیزاشتم ازبس درد داشت شوهرم میگفت صدات می اومد  جیغ جیغ میک ...

مسول بخش و دکتر واثقعا با هام همکاری مبکردن حرف میزدن اصلا نفهمیدم که گرفتگی رو باز کردن ولی خوب واقعا دردد داشتم 

من رحمم دوشاخه نیست ورودی واژنم تنگ هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

سلام تو یه تاپیک خوندم شما اطلاعات برنامه نویس دارید 

سوال داشتم 

من تحصیلاتم سیکله 

اطلاعاتی برا برنامه نویسی صفر 

حالا می‌خوام یاد بگیرم و حرفه ای بشم 

میشه بگید از کجا و چجوری شروع کنم،؟؟؟

و درآمدش چجوریه 

چجوری آموزش ببینم؟؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
سلام تو یه تاپیک خوندم شما اطلاعات برنامه نویس دارید  سوال داشتم  من تحصیلاتم سیکله  ...

سلام دوست عزیز 

برا برنامه نویسی باید حداقل اطلاعات رو در زمینه زبان های برنانه نویسی پایگاه داده داشته باشی 

اگر میخواید شروع به یاد گیری کنید بعضی از اموزشگاه ها دوره های برنامه نویسی مقدماتی دارن تا حرفه ای می تونید برید ثبت نام کنید 

درامدش هم بد نیست باید خیلی اشنا داشته باشی تا بهت برنانه ای بدن یا برید تو یه شرکت برنامه نویسی اول کارموز بشید و خوب گه حرفه ای شدید برا خودتئن کار کنید 

سلام دوست عزیز  برا برنامه نویسی باید حداقل اطلاعات رو در زمینه زبان های برنانه نویسی پایگاه د ...

اطلاعات من صفر 

شما کار میکنید؟؟؟

آشنا هم ندارم یعنی موفق نمیشم 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
اطلاعات من صفر  شما کار میکنید؟؟؟ آشنا هم ندارم یعنی موفق نمیشم

به من کار میکنم 

شما برید اموزشش بییند بعد برید تو شرکت ها چند ماه کاراموز باشید قلقل کار دستتون امد همونجا کار کنید 

سلام گلم انلاینی.مهرماه دکتر عمویی بهم وقت داده .. میگم رفتم تو مطب نوبتم شد چیکارا میکنه دکتر ع ...

من مطبشون نرفتن غقط تو بیمارستان ها منو دیدن معاینه میکنه عکس رنگی و ازمایش مینویسه و اکر لازم بود دارو 

درد داشت معاینه ؟؟چن دقیقه معاینه کرد؟

مثل همه معاینه ها زود میشه

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

😍👆

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

عزیزم منم عکس رنگی انداختم و درست ماهه بعدش باردار شدم 

الان هم ۵ماهمه😍

ایشالله دامن شما هم ب زودی سبز بشه 

منم مثل شما درد و‌خونریزی داشتم ولی گفتن لوله هات بسته نیستن و‌یکیش یه ذره بسته بود ک اونم اپراتوره عکس رنگی گفت تحمل کن باز کنم وگرنه دردسر میشه برات 

بعدشم همون قرصایی رو خوردم ک دکترم نوشته بود فک کنم حدود سه روز اینا طول کشید قطع بشه خونریزی 

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم منم عکس رنگی انداختم و درست ماهه بعدش باردار شدم  الان هم ۵ماهمه😍 ایشالله دامن شما هم ...

من متاسفانه باردار نشدم