2777
2789
عنوان

رابطه دوستی با جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 29 پست
اره 😂 حرف خدا هم ب یه ورشون میگیرن  کلا کشک

بهترین تخریب،بد دفاع کردنه. شما اگه تقیدی به احکام داری این ادبیات و این تاپیکهایی که میزنی راهش نیست

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
این چیزا شخصیه. ولی از نظر من رابطه دوستی قبل ازدواج خیلی خوبه. بلاخره باید با چند نفر آشنا شی تا آ ...

بله کاملا شخصیه 

ادمی که توی اجتماع باشه متوجه خیلی چیزا میشه که حتما نخاد وارد رابطه دوستی بشه اونم به دید اشنایی و یاد گیری باقی و خصوصیات چون تا حدی وقتی روابط احساسی میشه دیگه عقل درست کار نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین تخریب،بد دفاع کردنه. شما اگه تقیدی به احکام داری این ادبیات و این تاپیکهایی که میزنی راهش نیس ...

چه تاپیکی؟ تاپیکی درین رابطه نزدم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
۱. اکثر این روابط ب ازدواج منجر نمیشه و باعث میشه ادم ضربه سختی بخوره  ۲. خدا گفته نکن. من ک ا ...

توی قرآن گفته؟

واقعا بدون هیچ توهینی برام سواله ها گلم

میخوام بدونم کدوم سوره‌ست که بخونمش

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
بله کاملا شخصیه  ادمی که توی اجتماع باشه متوجه خیلی چیزا میشه که حتما نخاد وارد رابطه دوستی بش ...

به دید یادگیری نیست 

به عنوان مثال من صاحب کارم بهم پیشنهاد آشنایی برای ازدواج داد ، بعد یه مدتم دیدیم بدرد هم نمیخوریم و تموم شد رفت 

خب این کجاش بده

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

توی قرآنش گفته؟ واقعا بدون هیچ توهینی برام سواله ها گلم میخوام بدونم کدوم سوره‌ست که بخونمش

روابط جنسی نامشروع منظورم که میشه همون زنا. ایه دقیق نمیدونم ولی زیاد هست راجبش 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
اره 😂 حرف خدا هم ب یه ورشون میگیرن  کلا کشک

ما نمیتونیم با جامعه بجنگیم میبینی ک وضعیت چطوریه ولی حداقلش اموزش ببینید ارزش خودشون و بدنشون رو بدونند تا کمتر اسیب ببین 

ما نمیتونیم با جامعه بجنگیم میبینی ک وضعیت چطوریه ولی حداقلش اموزش ببینید ارزش خودشون و بدنشون رو بد ...

بله اینم حرفیه.

به نظرم دوستی اگه حد و حدودش رعایت بشه مشکلی نداره و مثل دوستی معمولی میمونه .

خیلی سخت میشه کنترلش کرد وقتی پای احساسات در میون باشه مگه اینکه خانواده ها تا حدی در جریان باشند که متاسفانه اولین اصل روابط دوستی مملکت مون مخفی کاریه چون کسی گوشش بدهکار نیست که مخفی کاری اسیبش بیشتره

به دید یادگیری نیست  به عنوان مثال من صاحب کارم بهم پیشنهاد آشنایی برای ازدواج داد ، بعد یه مد ...

خب خیلیا اغلب از جامعه دور هستند و به عنوان یه تجربه یا یادگیری بهش نگاه میکنند و اسیب می‌بینند فکر میکنند به زبون اوردن کلمه دوست دارم یا قصدم ازدواجه یعنی واقعا چنین حسی و خلوص نیتی وجود داره و درگیر مراحل بعدی میشن ک اسیبش رو میخورن 

خیلی سخت میشه کنترلش کرد وقتی پای احساسات در میون باشه مگه اینکه خانواده ها تا حدی در جریان باشند که ...

بله این چیزی که میگین تو ایرانه چون برامون مثل یه چیز عادی نیست و معمولا آدما جو میگیرتشون . 

اونم که میگین پنهان کاری میکنن به خاطر ترس از والدینشونه که درست نیست ولی میگم باید رعایت بشه ح و حدودا 

ولی اگه رعایت بشه و معنولی باشه مشکلی نداره خیلی هم خوبه مثل بعضی از کشور های خارجی _ بعضی!!

البته این نظر منه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
خب خیلیا اغلب از جامعه دور هستند و به عنوان یه تجربه یا یادگیری بهش نگاه میکنند و اسیب می‌بینند فکر ...

خب این از سادگی خودشونه. باید آموزش ببینن

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بله این چیزی که میگین تو ایرانه چون برامون مثل یه چیز عادی نیست و معمولا آدما جو میگیرتشون .  ...

حتی توی کشورهای به اصطلاح پیشرفته و فرهنگی که امروز کشورمون ازش داره به عاریه میگیره هم فرزند ناخواسته تجاوز سقط جنین و... هستش واقعا نمیشه گفت نسخه کی بهتره ولی چیزی هم که ما درگیرش هستیم بد از بدتره

با مخفی کاری زندگی می‌کنیم به خاطر نداشتن حمایت خانواده ها و احتمال سواستفاده رو بالا میبریم

و با مخفی کاری زندگی متاهلی مون رو شکل میدیم چون ارزش‌گذاری یه چیز دیگه است و باید خلاف واقعیات باشیم(حالا چه دخترش چه پسرش چون هر دو طیف که درگیر رابطه ج.نسی بشن از یه دیدگاه دیده میشن) 

حتی توی کشورهای به اصطلاح پیشرفته و فرهنگی که امروز کشورمون ازش داره به عاریه میگیره هم فرزند ناخواس ...

منظورم آمریکا یا .... نبود 

من درباره یه کشوری(نمیگم) که دربارش میدونم و تجربه بوده و ..... دارم میگم که حتی پسراشون سخته مثلا به دوست معمولیشون و راحت بغل بگیرند مگه اینکه عشق باشه و ... که حتی اونم براشون سخته . 

منم نمیگم نسخه اونا بهتره کلا دارم میگم اما رعایت بشه مشکل نداره که هیچ خوبم هست اما به صورت معمولیش 

بله درست میگن من خودم با رابطه به شدت مخالفم میگم که حد و حدودش رعایت بشه . 

تو خود آمریکا هم دیگه از اونورش افتادن

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤