2777
2789
عنوان

رابطه دوستی با جنس مخالف

713 بازدید | 29 پست

خب تو سایت که میبینی خیلی موافق رابطه دوستی هستند خیلیا هم مخالف میخام ببینم چه تعداد یا بگیم درصدی قبلا این تجربیات رو داشتن. 

نظر خودم اگه دوستی به دید ازدواج باشه مشکلی ندارم باهاش ولی خب بیشترش رو نمیپسندم در مورد رابطه ج. نسی هم کلا نظرم مخالفه چون توی حامعه ما آموزشی در مورد روابط ج. نسی نیستش و بعدا کلی مشکلات به وجود میاره حالا از هر سمتی ک بهش نگاه کنی. 

ببینیم نظر شما چیه

امیدوارم درست در بیاد پستم اخه اولین باره طرح نظر سنجی میکنم😕

تعداد رای : 82
نظرسنجی
اره قبلا دوست بودیم. رابطه هم داشتیم
11
13%
اره قبلا دوست بودیم. رابطه نداشتیم
28
34%
خیر اصلا درگیر روابط دوستی نبودیم و بنظرم درست نیستش
32
39%
خیر اصلا درگیر این روابط نبودم ولی بنظرم کار خوبیه
11
13%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا آموزش کافی بود رابطه جنسی خارج از ازدواج بدون اشکال و عوارض میشد؟😂

نظر من در مورد رابطه جنسی با نامحرم مورد داره ولی اخه ما نمیتونیم برای همه نسخه ای بدیم شاید یکی عقایدش با ما مخالف باشه ولی حداقلش باید اموزشی دیده باشه که درگیر مریضی و کوفت و اینا نشه و ازش سو استفاده نشه و حداقل شناختی از نقش بازی کردن و احساسات واقعی بدونه

به نظرم دوستی بد نیس ولی نه در حد رابطه ج ن س ی ، مراودات اجتماعی

اخه دیروز یکی رو دیدم شکست عشقی خورده بود و داغون بود و این حرفا خب اون آثار روحی که براش میمونه هم به همون مقدار اسیب زننده است

رابطه دوستی خوب نیس

جز لطمه به روح و روان یه دختر ساده سودی نداره

کاری با استثنا ها که ازدواج میکنن ندارم شاید اون‌دخترا بلدن چطور پیش برن لطمه نخورن

رابطه جنسی که حماقته محضه

نظر من در مورد رابطه جنسی با نامحرم مورد داره ولی اخه ما نمیتونیم برای همه نسخه ای بدیم شاید یکی عقا ...

اصلا محرم نامحرمی مد نظرم نبود. آمار تجاوزات و نوجوان های باردار و تظاهرات برای قانونی شدن سقط جنین برای زیر ۱۸ سال و خشونت ها و انحرافات جنسی مد نظرم بود

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
اصلا محرم نامحرمی مد نظرم نبود. آمار تجاوزات و نوجوان های باردار و تظاهرات برای قانونی شدن سقط جنین ...

اها نمیدونم من کلا نظرم مخالفه🤣 

البته تمامی این مورادی که گفتی اگه اموزشش باشه مدیریت میشه ولی خب نیستش خیلی موارد بدی تو سایت دیدم از دختری که ترس بارداری داشتش و دوست پسرش با یکی دیگه نامزد کرده بود تا... 

۱. اکثر این روابط ب ازدواج منجر نمیشه و باعث میشه ادم ضربه سختی بخوره 

۲. خدا گفته نکن. من ک از خدا بیشتر حالیم نمیشه.ولی بعضیا فک کنم از خدا بیشتر بفهمن . نمیدونم 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

این چیزا شخصیه.

ولی از نظر من رابطه دوستی قبل ازدواج خیلی خوبه. بلاخره باید با چند نفر آشنا شی تا آدم مناسب خودت و پیدا کنی. اما فقط در چهارچوب اخلاق. با رابطه جنسی قبل ازدواج به شددددت مخالفم. 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

حالا آموزش کافی بود رابطه جنسی خارج از ازدواج بدون اشکال و عوارض میشد؟😂

اره 😂

حرف خدا هم ب یه ورشون میگیرن 

کلا کشک 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
به نظرم دوستی بد نیس ولی نه در حد رابطه ج ن س ی ، مراودات اجتماعی

مگه داریم مگه میشه!!!!!!!!؟؟؟؟؟ 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

به نظرم دوستی اگه حد و حدودش رعایت بشه مشکلی نداره و مثل دوستی معمولی میمونه .

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
۱. اکثر این روابط ب ازدواج منجر نمیشه و باعث میشه ادم ضربه سختی بخوره  ۲. خدا گفته نکن. من ک ا ...

بله نظرت کاملا درسته

شاید 5 درصد دوستی ها هم به ازدواج ختم نشه