مترسک۹۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 300 عنوان توووووروخدا میشه چند لحظه بیایین دعاتون میکنم 26 بازدید | 4 پست بچها من ۱ ساله هر ماه سر تازیخم پریود میشمولی خونریزی ندارمخیلی ببخشید فقط وقتی میرم دستشویی با ادرارم میاداصلا رو پد چیزی نمیادخیلیییییییی دکتر سونو اینا دادم همش سالم بودنتوروخدا کسی تو این شرایط بودهسنمم ۲۷ 1400/03/06 | 12:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مترسک۹۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 300 خود دکتر چی گفت ؟ گفت طبیعیه ؟ سونو رحم تخمدان دادم سالم بود تروئیید هدورمون همه چی سالم بوددکترم میگه اشکال ندارهولی خب من اصلا اینجوری نبودم من طوری پریود میشدم نمیتونستم از جام پاشم الان ۱ ساله این جوریم
وولفی عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1443 سونو رحم تخمدان دادم سالم بود تروئیید هدورمون همه چی سالم بود دکترم میگه اشکال نداره ولی خب ... منم قبلا خیلی شدید بود ولی چند وقت بود در حد ۲ روز اول پد کثیف میشد دیگه تا روز ۷ مث اینی که شما میگیاخیانا کرونا گرفتین تو یکسال ؟خیلی دیدم وخوندم کرونا رو پریود خانوما تاثیر گذاشته
مترسک۹۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 300 منم قبلا خیلی شدید بود ولی چند وقت بود در حد ۲ روز اول پد کثیف میشد دیگه تا روز ۷ مث اینی که شما میگ ... اره ولی فقط ناقل بودم