من تصمیم گرفتم برم خیاطی یاد بگیرم دو دلم ولی میترسم نتونم ادامه بدم نه عاشق این رشته هستن نه بدم میاد ولی دوست دارم برای خودم لباس بدوزم گلدوزی رو حرفه ای بلدم به نظرتون چی کار کنم؟؟
اگر حوصله زیاد داری واز کارای با صبر و حوصله زیاد بدت نمیاد اتاق جدا برای خیاطی داری هزینه پارچه در انواع مختلف چرخ وسردوز خود اموزشگاهو داری اگه کارای خونتو سریع وتند میتونی انجام بدی برو یاد بگیر وگرنه یکم سخته ادم باید چن ساعت مداوم روی یه دوختو دوز باشه یکم برای بعضیا خسته کنندس بعضیام سریع هستن سریع یاد میگرین وسریع هم میدوزن به روحیاتت بستگی داره نازک دوزم الگوی اولیه لباسهایی مثل کت ودامن و پیراهن شلوار مانتو انواع دامنهاس دیگه تزئیناتشم بستگی به سلیقت و هزینه ای که میکنی داره لباسهای خیلی انچنانیو که یکم پیچیدس والگوش قلق داره یاروی تن باید مدل بدیو رو به احتمال زیاد نتونی با این روش بدوزی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه دنیا ممنونم از راهنمایتون من هنوز بچه ندارم و کارای خونم اونقدری نیست و اینکه اینجوری تو خونه مون ...
خوبه اشکالی نداره فقط برای اینکه کارتون تمیز در بیاد به سردوزم هم نیاز دارید ولی بدون اون هم میشه مثلا اگه پارچتون گرونقیمته از نوار اریب بجای سردوزم میتونین استفاده کنید برای پارچه های دم دستی همون با دست بهتون یاد میدن چجوری بدوزین که نخ کش نشه
اونقدر طولش میدن که یاد بگیری بعدا هم ازرو جزوه میتونی الگو بکشی بعصی جاها بدون الگو هم یاد میدن البته خیلی دقیق نمیشه ولی کار راه اندازه بیشتر خیاطیهای ارزونقیمت بدون الگو برش میزنن البته با تجربه هستن بیشترشون