2777
2789

من اول از خودم شروع ميكنم مثلا من

هر ٣ روز ١ بار ٣ اتاق و راهرو و ٢ آشپزخونه و ١ بالكن رو جارو ميكشم

هر ١٠ روز ١ بار سنگ روي كابينت و وسايل برقي هايي كه روش هست رو دستمال ميكشم و تميز ميكنم

هر ١٠ روز ١ بار كمد كفش ها و آينه رو تميز ميكنم

هر ١٥ روز ١ بار هال و ١ اتاق خواب ديگه رو جارو ميكشم

هر ٢ هفته ١ بار درها رو دستمال ميكشم

هر ١ ماه ١ بار قرنيزها رو با جارو تميز ميكنم

هر ١٥ روز ١ بار سرويس بهداشتي رو ميشورم ( البته هر روز ميشورم ولي شستن اساسي رو ١٥ روز ١ بار و اگه مهمون هم بياد از سرويس استفاده كنه فورا بعدش اساسي ميشورم)

هر ١ ماه ١ بار يخچال رو تميز ميكنم

هر ٢ ماه ١ بار داخل كابينت ها رو تميز ميكنم

هر ١ ماه ١ بار آشپزخونه رو ميشورم

هر ١ ماه ١ بار ٣ بالكن رو ميشورم

هر ١ ماه ١ بار سرويس خواب ها رو دستمال ميكشم و گردگيري ميكنم

هر ١ ماه ١ بار گردگيري كابينت ها

هر ٢ ماه ١ بار گردگيري لوسترها

هر ١ ماه و نيم ١ بار گردگيري پرده ها

هر ١ ماه و نيم ١ بار شستن روبالشي ها پتوها ملافه ها

ديگه اين وسط ها هم هر روز مرتب كردن تخت و مرتب كردن خونه و تميز كردن مبل و غذا درست كردن و شستن لباس و جمع كردن و اتو كردن ... اينا هم هست حداقل روزي ٦ تا ٧ ساعت مشغول تميز كردن خونه م ولي كارام هيچ وقت تمومي نداره بچه هم نداريم فعلا فقط خودم و همسرم هستيم

ميشه شما بگين برنامه تون واسه تميز كردن خونه چيه؟

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️

اووووو چقدر درگیر زمان شدی

شما وسواس نیستین احتمالا؟

من تا حالا گردگیری پرده و لوستر نشنیدم. یعنی دقیقا چکار میکنین؟؟

چه زمانی هم تعیین کردی واس خودت

من هر بار حس کنم هر جای خونم کثیفه دست بکار میشم.حالا میخاد هفته ای چند بار باشه یا ماهی یه بار...

خونم هم با وجود بچه کوچیک همیشه مرتب و تمیزه

ایول چه خفن

برنامه دارین؟ خیلیی خوبه واقعا آفرین 

من که برنامم به این صورته که هر وقت حوصله داشتم؛ بلند میشم و به کارام میرسم😅

مختصر و مفید🤦🏻‍♀️😅

ولی واقعا خیلیی جالب بود برنامت اسی

ازت یاد گرفتم 

مرسی🌺🍃

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزي نيم ساعت روتين عادتي گذاشتم براي نظافت و يكجا رو تميز ميكنم اينطوري زمان كمتر ميبره و هميشه تميز 

اشپزخانه و اتاق هم هر موقع چيزي بردارم ميگذارم سرجاش كمد وسايلدم دستي و مصرف زياد با كمد وسايل كم مصرف جداست و هر هفته يك نظمي ميدم 

بسمه  ای تعالی آخر هفته ها خونه تمیز میکنم همه کارا رم باهم میکنم 

در طول هفته هم هروقت حالشو داشته باشم تمیز میکنم 

اگر مهمون بخواد بیاد هم خیلی بیشتر میسابم 😂

دستشویی و سینک.  رو هر روز وایتکس میزنم😂

کَس را به خود از رخ گشاده, گستاخ مَکن نیازموده.....

من خیلی ب خونه تکونی اینا علاقه دارم

هر چندرور میبینی ی جایی گیرم درحال تمیزی و مرتب کردنم

هرروزم سعی میکنم تمیز کنم ولی درکل خونه خیلی تمیزه باوجود دوتا بچه 

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

چقدر پر کار هستی 

حتما علاقه مند به کارهای خونه 

حقیقت اینه من خیلی علاقه ندارم 

نظافت روزانه انجام میدم ولی این برنامه مدل شما نه 

آبان بچه نداری فکر زانو ومچ دست هم باش  نه کثیف لاش نه وسواسی گاهی خدمات بگیر کمک حالت باشند اگر اینقدر وسواسی

من خودم به نظرم معمولی هستم زیاد سخت به بچه هام نمیگیرم زیاد هم شل نیستم 

هر کسی روحیه اش فرق داره آداب وفرهنگ ونوع تربیتش فرق داره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.