2777
2789
عنوان

براقلب زهرای من دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 83 پست
من چون خودم بچه مریض داشتم همیشه دعای اول واخرم شفای بچه های مریضه دخترشماروهم دعامیکنم پیش کدوم دکت ...

دکتر زهرا از اول دکتربیرجندیه ک کار و اخلاقش عالیه جراحشم ک دکتر حسین زادس ک اونم ب لطف خدا خیلی خوبه کارش

ممنونم عزیزم دخترم تک بطنه دوتا عمل شنت و گلن یکی دیگم داره ک میگن ریسک عمل بالاس

سلام استارتر عزیز..‌‌تجربه نشون داده در اطرافم که هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی ۱۰ سال پیشم این نوع عمل موفقیت آمیز بوده که الان دختر دوستمون ۱۲ سالشه و خوب ه و مشکلی نداره..پس نگرانیت طبیعی هستش اما میخام خودتو نبازی و محکم‌ باشی...خداوند پشت وپناهت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر عزیز..‌‌تجربه نشون داده در اطرافم که هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی ۱۰ سال پیشم این نوع عمل مو ...

ممنونم از دل گرمیتون دعاکنین من خیلی ضعیفم البته خداوند تو شرایط خاص صبر میده ب انسان

الهی به حق زهرای مرضیه قلب این زهرا خانوم کوچولو رو شفا بده 🤲🤲🤲🤲

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
دکتر زهرا از اول دکتربیرجندیه ک کار و اخلاقش عالیه جراحشم ک دکتر حسین زادس ک اونم ب لطف خدا خیلی خوب ...

خوبه پس امیدت به خداباشه عزیزم من نذرکرده بودم اگه دخترخوب بشه تمام سعیموبکنم حافظقران بشه  شمام یه نذری بکن انشالله که بحق فاطمه ی زهراشفاپیداکنه من به چشم خودم معجزه رودیدم برازهراکوچولوهم دعامیکنم خدامعجزشونشونتون بده من بچه اولم بودخیلی داغون شدم شب وروز زارمیزدم تا همین پارسال هم درگیرش بودم امسال خداروشکربهتره هیچکس اندازه بچه من سختی نکشیده ازنوزادیش تاحالا 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

ان شاءالله خدا به حرمت نامشون شفاشون بده و هیچ پدرو مادری رو خدا با مریضی بچه هاشون امتحان نکنه  برای سلامتیشون حمد میخونم عزیزم خدا پشت وپناهتون باشه

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

خوبه پس امیدت به خداباشه عزیزم من نذرکرده بودم اگه دخترخوب بشه تمام سعیموبکنم حافظقران بشه  شما ...

منم بچه اولمه از ده روزگی ک انژیو گرافی شد و سیزده روزگی عمل باز اولش بد چن ماه رشد مناسب نکردو شیرمو‌پس زد قلبش بزرگ شد و دکترحتی گف انژیو بدی نمیشه بردمش حرم امام رضا ده شب شفاشو جوری گرف ک دکنتر مونده بود بد عمل دومش الان الحمدالله خیلی سرحال تره ولی مادرمو میدونین دردم چیه.شمامشکل بچتون چی بود؟

سلام ،به روی چشم خواهرم ،انشاءالله خدا همه مریض‌ها به خصوص زهرا کوچولو عزیز رو شفا و سلامتی کامل عنایت کنه ،حتما اگر لایق بودم و قسمت شد تا چند روز دیگه تو حرم آقا ضامن آهو دو رکعت نماز به نیتش میخونم و دعا میکنم براش خدا به حق محمد و آل پاکش جواب دعاهای شما مادر مهربون رو بده و زهرای نازنین به حق همنامش بی بی فاطمه زهرا سلام الله علیها سلامتی کاملش رو به دست بیاره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

ان شاالله ک خیره توسلت ب امام رضاس انقد اقامون رئوفه خودش عاشق تک پسرشه ان شاالله بحق امام جواد نظری میکنم ب قلب دختر نازت منم 7 تا نادعلی میخونم ک علی مشگلت بگشا🌹🌹🌹🌹

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل