2777
2789
عنوان

براقلب زهرای من دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخترت چطوره.من تک بطنی دیدم ک خوب شده والان ده ماهشه.یبار عمل شده پنج سالگی هم یه عمل دیگه دار ...

الحمدالله بدعمل دومش بهترشده پسر شماچطوره خوندم تایپیکای قبلیتونو و از صمیم قلبم درکتون کردم 

بحرف دکترا توجه نکن فقط خدا.منم هرسری دکتر پسرمورد کرد و علنا گفت تایه سال دیگه بیشتر زنده نیست.امام ...

اونک بله اصلا دکتر ب من گف تا س ماه بدون عمل زندس ولی من دیدم بچهایی ک مث دخترم بودن تا ی سالو هفت ماهگی بدون هیچ عمل زنده بودن بدش عمل شدن

عملاشو توی چندوقتگی انجام داد؟

یه قمی هست تک بطنیه دخترش.سه ماهگی عمل شد.ب دکترش گفته بود چقدر عمر میکنه دکترگفته بود خانم عمر دست خداست من تک بطنی دیدم الان ورزشکاره ازدواج کرده گفتیم باردار نشوالان دوتا بچه داره.دختر این خانم هم الان یه عمل شده در سه ماهگی.یه عملم پمج سالگی داره الان دخترش خوبه راستی دختر تووزنش چجوره؟