2777
2789
عنوان

خانماا بیاید

113 بازدید | 13 پست

من امروز رفتم مغازه خرید کرذم بعد هی چن بار کارت کشید میگف کار نمیکنه رسید نمیداد تا بلاخره بعد چن بار رسید داد حالا پیامک نگاه کردم دیدم دوبار برداشت شده درصورتی ک فقط یه رسید بهم داد بهش گفتم میگف برمیگرده حساب بنظرتون میاد

ا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مبلغش زیاد نیست که بیخیال شو 

اگه واقعا از قصد باشه و میدونسته اون دنیا که بالاخره باید جواب بده

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اگه مبلغش زیاد نیست که بیخیال شو  اگه واقعا از قصد باشه و میدونسته اون دنیا که بالاخره باید جو ...

اون دنیا بخوره تو سرش بعد چن هفته رفتم واس بچه هام میوه بخرم ۴۴تومن شد دوبار کشیده😐😐

اون دنیا بخوره تو سرش بعد چن هفته رفتم واس بچه هام میوه بخرم ۴۴تومن شد دوبار کشیده😐😐

خوب اگه واقعا ناراحتی ببر نشون بده و ببینه که ساعتش و .... یکیه تو پیام ها هم 

ولی فک نکنم قبول کنه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

منم هفته پیش رفتم میوه بخرم.....زیاد حساب کرده بود.....فرداش رفتم بهش گفتم بهم پول پس داد.....برو بگو حتما......پیش میاد

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
منم هفته پیش رفتم میوه بخرم.....زیاد حساب کرده بود.....فرداش رفتم بهش گفتم بهم پول پس داد.....برو بگ ...

اره فردا میرم

همونجا بهش گفتم ک دوبار کشیدی گف میاد به حسابت اگه نیومد میرم رسید هارو هم میبرم

اره فردا میرم همونجا بهش گفتم ک دوبار کشیدی گف میاد به حسابت اگه نیومد میرم رسید هارو هم میبرم

منم یه بار پای صندوق بودم برا یه پسره کارت کشیدم ناموفق بود ها.......بعد که رفت دیدم دوبار کشیده.......انقدر ناراحت شدم.....اون مبلغ رو از طرفش صدقه دادم........البته تا چند روز منتظر بودم برگرده بهش پولشو برگردونم.......ولی نیومد

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد