2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله خدا حفظشون کنه  خدا خیلی دوستت داره شکر کن  سه قلوهات چند سالشونه

بچه اولم ۸سال و خوردی ۳قلوها ۵سال و خورده ای خدای من و تو یکیه خواهر حتما تو هم حاجت میگیری

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
من یه بچه تک دارم و سه قلو

وایی  عزیزم  سلامت باشن انشاالله  🙏۳قلوهات  چندسالشونه؟جنسیتشون چیه؟   آیا ناخواسته باردار شدی؟  میخوای نگهش داری؟  آخه خیلی سختت نمیشه؟

بچه اولم ۸سال و خوردی ۳قلوها ۵سال و خورده ای خدای من و تو یکیه خواهر حتما تو هم حاجت میگیری

انشالله برام  دعا کن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

وایی  عزیزم  سلامت باشن انشاالله  🙏۳قلوهات  چندسالشونه؟جنسیتشون چیه؟  &nbs ...

سه قلوهام دخترن 

خداییش خیلی وقت بود تخمدونام مشکل داشتن و خیلی احتیاط نمیکردم این ماه بعد پریودم رابطه داشتم یعنی فروردین ن این ماه و دیگه پریود نشدم تا امشب ک بی بی چک زدم

عزیزم از پس هزینه ها برمیای ماشاالله خرجتون بالایه ، بچه اولت جنسیتش چیه؟

اولم پسره خیلی دوست دارم حالا ک اینجور شده این بچه هم اول ک سالم و بعد پسر باشه 

انشاالله  اینم  پسر میشه 🙏همسرتون  چکارست  ؟  خونه  دارید ؟

بله عزیزم خونه داریم اما خوب درآمد آنچنانی نداریم خدایی اصلا جرات عنوان بارداریمو ندارم اصلا

انشالله برام  دعا کن

انشاالله انشاالله از صمیم قلب برات میگم اللهم ارزقنا همان که میدانی 

تو هم دعا کن بچه من اول ک سالم باشه بعدم یه داداش برا پسرم🤲