2777
2789
عنوان

آنزیم کبد بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 162264 بازدید | 186 پست
عزیزم  سوال خودت چی بود  فردا که اومدم اینقدر پیام ها زیاد بود پیدات نکردمممم

سلامت باشی عزیزم🌹همیشه بهت زحمت میدم.

دکتر برا مامانم که ۶۶ سالشونه، ۳ سالی هست که تشخیص کلانژیت صفراوی pbc داده. اورسوفلور میخورن روزی دو تا. انزیمای کبدشون alp  پارسالا در حد ۳۵۰ بود که یک ماه پیش از دادن ۲۱۶ بود. امیلاز قبلا حدود ۱۲۵ میبود که تو ازمایش ی ماه قبل ۱۴۴ بود. بقیش نرمال بود مریضی خطرناکیه؟

بعد بخاطر کرونا یکسالی هست نرفتیم دکترشون چون باید بریم مشهد، ولی خب تو شهر خودمون ازمایش دادن که همونجور که گفتم حتی از قبلم بهتر بود. البته چند هفته دیگه میخایم بریم ولی من همش استرس دارم نکنه برا کبدشون مشکلی پیش بیاد😰 اگه خدای نکرده رو کبد اثر بذاره انزیما اینجوری میمونن؟؟یا بالا میره؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و احترام وقتتون بخیر 

بالا بودن آنزیم های کبدی در آزمایش خون اگر همراه با بالا بودن تری‌گلیسیرید باشد احتمالا رای به سمت کبد چرب داره که سونوگرافی باید انجام بشه. 

اگر آنزیم های کبدی بالا بودن به همراه طبیعی نبودن کراتنین احتمالا رای به سمت مشکل کلیوی هست که به کبد رسیده.

اگر آنزیم های کبدی بالا رفتن و بیلی روبین هم بالا رفته به احتمال خیلی زیاد نشانه بیماری کبدی هست که نیازمند بررسی های بیشتر هست.

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
نه 

از یه کبد چرب با گرید بالا میتونه باشه تا سنگ کیسه صفرا تا کلانشیت و.....

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم  سوال خودت چی بود  فردا که اومدم اینقدر پیام ها زیاد بود پیدات نکردمممم

مرسی عزیزم. ببخش ک همیشه زحمت میدم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام و احترام وقتتون بخیر  بالا بودن آنزیم های کبدی در آزمایش خون اگر همراه با بالا بودن تری‌گ ...

بله بیلی روبین بالاست بیلی روبین توتال 1.8 هست  و بیلی روبین دایرکت 0.5 و بیلی روبین ایندایرکت 1.3هست

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
سلامت باشی عزیزم🌹همیشه بهت زحمت میدم. دکتر برا مامانم که ۶۶ سالشونه، ۳ سالی هست که تشخیص کلانژیت ص ...

عزیزم کلانژیت نیاز به پیگیری مداوم داره هر شیش ماه باید بررسی بشن 

ERCp انجام دادن؟

تا حالا بستری شدن؟

دلیل کلانژیت مشخص شده؟

اورسودیول مصرف نمیکنن؟

Pbc یکم با کلانژیت فرق میکنه و باعث سیروز میشه 

من الان چی بهت بگم 

چیزی که برای ما الان مهم سونوگرافی

امیلاز هم مربوط به پانکراس

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مرسی عزیزم. ببخش ک همیشه زحمت میدم

وظیفمهه

پیش فوق کبد میرین دیگه؟

بله بیلی روبین بالاست بیلی روبین توتال 1.8 هست  و بیلی روبین دایرکت 0.5 و بیلی روبین ایندایرکت ...

خب نشون میده در عملکرد طبیعی کبد مشکلی وجود داره . حتما به متخصص مراجعه کنید و اولین اقدامی که درخواست میشه سونوگرافی از کبد و مجاری صفراوی هست 

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
کلانشیت چیه؟ 

یک بیماری مربوط به صفرا و مجاری

عزیزم کلانژیت نیاز به پیگیری مداوم داره هر شیش ماه باید بررسی بشن  ERCp انجام دادن؟ تا حالا ب ...

ercp چی هست؟

نه بستری که نشدن. 

اورسوفار میخورن روزی دو تا.

قبلا مرتب میرفتیم همیشه سونو هاشون خوب بود. 

خب سوالم اینه الان انزیماشون که نرماله ب جز همون امیلاز، از رو انزیما ب وضعیت کبد نمیشه پی برد؟ من از همون سیروز میترسم😰

وظیفمهه پیش فوق کبد میرین دیگه؟

سلامت باشی 🌹

بله عزیزم ولی چون مشهد هست از زمان کرونا نرفتیم. فقط پیش دکترای داخلی شهر خودمون رفتیم.که ازمایش دادن که نتایجشو گفتم

خب نشون میده در عملکرد طبیعی کبد مشکلی وجود داره . حتما به متخصص مراجعه کنید و اولین اقدامی که درخوا ...

ممنونم لطف کردین فردا میریم سونو انجام میدیم

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست