2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده دبیرستان

159 بازدید | 15 پست

حس میکنم اومدم دبیرستان! همه دارن از رتبه و تراز میگن یا دعوا با ننه باباهاشون! میانگین سنی اعضا اومده 

پایین مامان باباهاشون دهه شصتین! 

ما رفتیم تو حاشیه

خدایا راضیم به رضای تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن یکی تاپیک میزنه از مشکلاتش میگه همین بچه مدرسه ای ها هستن میریزن تاپیکش و حرفای صدمن یه غاز میزنن. 

دخترای کم سن و سالی که هیچ درکی از زندگی مشترک ندارن و غرق در هیجانات و فانتزی ها هستن. 

اکثرا هم پرتوقع هستن و فکر میکنن مرد حرفی زد باید زد تو دهنش و دندوناش رو خرد کرد. 

میان موج سواری برای استارتر. 

استارتر از همه جا بیخبر فکر میکنه اینا نظرات خانومای عاقل و باتجربه هست و میره تو زندگیش به کار میبره.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم کسی که تراز  و رتبه میگه از ۱۸ سال به بالاست

پس بچه نیست

اما خیلیا از این سن کمتر دارن از دعواهای خواهر شوهر مادر شوهری مینویسن

کنکور خیلی مهمه آیندست

به نظر معقولانه تره که راجبش تاپیک زد و تبادل نظر کرد

بالاخره هرچی میگذره اعضای جدید میاد که به مراتب سن اعضای قدیمی بالا میره. چیز عجیبی نیست. صبر کنید چندروز دیگه قضیه این رتبه ها بسته میشه

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

حالا چیشده جای شمارو تنگ کردیم؟

من ۱۸ سالم تموم شده اومدم تو این سایت

و تو تاپیک هایی ک مربوط به شوهرو خواهر شوهرو مادر شوهر هست اصلا هیچ نظری ندادم

سوال داریم به تجربه ای نیاز داریم پیش کی بپرسیم؟

مگه فقط پیرزن ها باید بیان اینجا ؟ 

این سایت محدودیت سنی نداره ، بچه های دبیرستانی نیاز به مشاوره ندارند نیاز به تبادل نظر ندارند ؟ سایت آزاد مگه بچه چه عیبی داره بچه های دبیرستانی هم از مشورت دیگران استفاده کنند؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

مگه فقط پیرزن ها باید بیان اینجا ؟ این سایت محدودیت سنی نداره ، بچه های دبیرستانی نیاز به مشاوره ندا ...

پیرزن اکه ما هستیم که پدر مادر شمام همسن مان ! 

ضمن اینکه بالای سایت نوشته راهنمای بارداری و بچه داری!

اشکال نداره بیاید ولی تو اکثر تاپیک ها حرفهایی رد و بدل میشه که مناسب سن یک بچه نیست یا ادبیاتی توسط برخی بچه ها به کار میره که در شان اینجا نیست

خدایا راضیم به رضای تو
پیرزن اکه ما هستیم که پدر مادر شمام همسن مان ! ضمن اینکه بالای سایت نوشته راهنمای بارداری و بچه داری ...

خب پدر و مادر خودم هم پیر شدن دیگه دختر ۱۴ ساله که نیستن 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه