2777
2789
عنوان

آنزیم کبد بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 162459 بازدید | 186 پست

طب سنتی افلاطون درمان آنزیم کبد بالا بالا با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 درمان بیماریها با داروی گیاهی با سی سال تجربه ارسال به ایران ،ترکیه و کشورهای عربی 
فدا بشماللهم صلی علی محمد و ال محمد

عزیزم میشه سوالی ازتون بپرسم

پسرم مریض شد پنی سیلین و اموکسی کلاو بهش دادن بعد چن روز که تبش فط نشد دکتر ازمایش نوشت همچیزش خوب بود فقطر،ast بالا بود 

به نظرتون بخاطر مریضیش بوده؟

۱۲۰ بوده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام و احترام وقتتون بخیر بالا بودن آنزیم های کبدی در آزمایش خون اگر همراه با بالا بودن تری‌گلیسیرید ...

سلام من جدیدا ازمایش دادم 23 سالمه هیچ مشکلی توی ازمایشم نبود ینی همه ی اینایی که گفتید نرمال بودن، فقط انزیم کبدم بالا بود 

از طرفی من بعد چندین سال ورزش و قبل ازمایشم شروع کردم، و یه سری مصرف قرص فاموتیدین داشتم زیاد و استامینوفن

بنظرتون اینا میتونن علتش باشن؟ چون همه چی اوکیه و فقط انزیم بالا بوده

سلام من جدیدا ازمایش دادم 23 سالمه هیچ مشکلی توی ازمایشم نبود ینی همه ی اینایی که گفتید نرمال بودن، ...

سلام رفتی دکتر مشکلت از چی بود منم آزمایش دادم میگن بالاس دوباره تکرار بشه 

سلام من جدیدا ازمایش دادم 23 سالمه هیچ مشکلی توی ازمایشم نبود ینی همه ی اینایی که گفتید نرمال بودن، ...

سلام شب خوش 

AST بالا بوده یا ALT ؟ یا هر دو ؟

و اینکه سونوگرافی هم انجام دادین؟ 

مصرف یسری از داروها مثل همین استامینوفن که فرمودین چون متابولیز کبدی دارن اگر طولانی مدت مصرف بشن حتما اثر دارن 

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃