2777
2789
عنوان

آنزیم کبد بالا

162130 بازدید | 186 پست

سلام بچه ها تو را خدا اگه میدونید راهنمایی کنید مامانم امروز جواب آزمایش خونش رو گرفت آنزیماش بالا رفته آنزیم‌های کبد sgpt 280 و sgot320 شده بیلی روبین هم کمی بالا رفته کسی میدونه علت چیه؟ 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 

انزیم های کبدیش بهم ریخته دوستم اینطوری شد خوب شد رفت دکتر

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبد چرب

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

می تونه از نشانه های کبد چرب باشه که باید هرچه زودتر پیگیری بشه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
@manimah    

عزیزم 

سوال خودت چی بود 

فردا که اومدم اینقدر پیام ها زیاد بود پیدات نکردمممم

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

علت هااای زیادی هست 

باید سونوگرافی کبد و صفرا بشن

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم  سوال خودت چی بود  فردا که اومدم اینقدر پیام ها زیاد بود پیدات نکردمممم

گفتم آنزیم های کبد مامانم خیلی بالاست کسی بوده این مشکلو داشته باشه 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 

درد ندارن؟

گفتم آنزیم های کبد مامانم خیلی بالاست کسی بوده این مشکلو داشته باشه 

عزیزم با خود نیلو جان بودم