2777
2789
عنوان

اگه من بمیرم

110 بازدید | 14 پست

هیچکس اینجا نمی‌فهمه من مردم فک کنم 

رفیقی ندارم اینجا که متوجه بشه من مردم 

فک نکنم کسی تو واقعیت هم بیشتر از یک روز واسم گریه کنه شایدم نکنه اصن به گفته ی مامانم که میگه وقتی مردی در خونه رو میبندم هیجکسم راه نمیدم گریه هم شاید ۱ روز مجلس هم واست نمیگیریم پ ایشالا ک بمیری ...

خداییش چرا همه با من بدن و هیچکس دوسم نداره ؟مگه میشه ی آدم باشه تو این دنیا که هیچکس دوسش نداشته باشه

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی عزیزدلم😭😭😭😭

چرا یهو همچین فکری تو سرت افتاده؟

اگه نگران اون موضوعی نگران مباش به محض اینکه چیزیت شه مردم برای عرض تسلیت میان

ولی خب...چرا ذهنتو درگیر همچین چیزی کردی بچه؟🥲

برای خودت جوری پیشرفت کن که تو زمان زنده بودنت مردم ارزوشون باشه از نزدیک ببیننت:))

پس غصه بعد مرگتو نخور

خودم انجامش میدم 

منتظرش که نیستم

میترسم فقط

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

اخییی عزیزدلم😭😭😭😭چرا یهو همچین فکری تو سرت افتاده؟اگه نگران اون موضوعی نگران مباش به محض اینکه چ ...

اونکه برام مهم نیست فقط حرفم اینه اونقد تنهام که حتی بعد نرگم کسی نیست واسم گریه کنه...

من خستم واقعا 

خودم انجامش میدم منتظرش که نیستممیترسم فقط

عههههههههه

یعنی چی که انجام میدمممم؟؟؟

تو اگه جرئت داری زنده بمون با سختی ها بجنگ

نمی خوام قضاوتت کنم چون نمیشناسمت و دردهایی که کشیدی رو نکشیدم

ولی شاید زنده موندی و یه خنده از ته دل داشتی...

این باعث نمیشه بعد مرگت حسرت هاااای زیاد بکشی؟؟؟

عهههههههههیعنی چی که انجام میدمممم؟؟؟تو اگه جرئت داری زنده بمون با سختی ها بجنگنمی خوام قضاوتت کنم چ ...

تا کی منتظر این خنده بمونم من