2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😢الان بهم پیام اومده ک از حسابم پول برداشت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش بانک منم پارسیانه یبار اسمس اومد برام که سیصد هزارتومن از حسابم برداشت شده چون مطمئن بودم هیچکس جز خودم رمزامو نداره رفتم بانک پرینت داد گفت نه هیچی برداشت نشده اسمس اشتباه اومده!!!!!!بانکا دیوونه شدن
فروش فرشهای فانتزی و عروسکی جهیزیه و سیسمونی بقیمت کارخانه کاشان آدرس تلگ رام ما ghalydina@ شماره تماس ۰۹۱۹۰۷۸۷۹۲۹
فردا رفتی مواظب باش نندازن تقصیر خودت دوستم حساب بانک ملی داشت مرتب از حسابش پول برداشت میشد رفت بانک گفتن دوستات برداشت میکنن
در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
پست بانک از این داستانها زیاد داره ... یه بار 100 تومن زد خرید ناموفق... چون اینترنتش دائم قطع میشه بعد 1 ماه متوجه شدم رفتم ... گفت برو از همون جایی که خرید کردی پس بگیر... یعنی از تهران برم یه شهر دیگه به خاطر قطع شدن نت ... رفتم حساب رو بستم راحت شدم
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
سودا کنجکاو شدیم برو پیگیری کن بیا خبر بده انشالا یه اشتباهی شده
فروش فرشهای فانتزی و عروسکی جهیزیه و سیسمونی بقیمت کارخانه کاشان آدرس تلگ رام ما ghalydina@ شماره تماس ۰۹۱۹۰۷۸۷۹۲۹
پست بانک از این داستانها زیاد داره ... یه بار 100 تومن زد خرید ناموفق... چون اینترنتش دائم قطع میشه بعد 1 ماه متوجه شدم رفتم ... گفت برو از همون جایی که خرید کردی پس بگیر... یعنی از تهران برم یه شهر دیگه به خاطر قطع شدن نت ... رفتم حساب رو بستم راحت شدم
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!