2777
2789
عنوان

زنبور داری

4173 بازدید | 21 پست

دوستان کندو داشتن درآمد داره؟ کارش که می دونم حلاله و پرزحمت. بنظرم باید کار بابرکتی باشه. من زنبورهای عسل خیلی دوست دارم خیلی حشره ی مفیدیه، همه چیزش مفیده حتی زهرش. نظرشما چیه؟خودتون یا اطرافیانتون نداشتن که حرفه ای کارکنن. درامد داره؟

زحمتش زیاده  هزینهام زیادرشده ولی پولش خیلی برکت داره😊

جدی؟ شما کندو دارین؟ من ی مدت دارم تحقیق میکنم در موردش، کلا اعتقاد پیدا کردم پول کشاورزی، دامداری، زنبورداری خیلی باید مفید و بابرکت  باشن. چون مصرف کننده نیستی و تولید کننده ای واین خیلی حس خوب داره🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برکت بده عزیزم، چه نوع عسل  هایی دارین؟ میشه قیمت هم بدین؟

قوربونت 

خب من شوهرم هر فصل جا ب جاشون میکنه هر فصل یه نوع عسل داره 

گون 

کنار 

یونجه 

مرکبات و..

قیمتم دیگ از ۸۰ شروع میشه 

اخه ی مقدار سرمایه داریم دلم نمیخواد توبانک یا تو بورس بزاریم وسود بگیریم، دلم میخواد ی کارتولیدی باهاش راه بندازم. واینکه شنیدم زنبورداری 6 ماه اول سال درگیری 6 ماه دوم کارش سبکتره. تو طبیعته پس مطمئنا باحاله. در ضمن برای دوسه نفر هم شغل ایحاد میشه کارگر و راننده ماشین برا کوچ و مغازه برا فروش عسل ژل رویال و گرده گل. 

@ریحون74       عزیزم میشه درمورد زنبورداری و درآمدش توضیح بدی🙏تو یکی از تاپیک ...

سلام عزیزم

شغل همسرم زنبورداری هست ،شغل پدریشونه،دارمدتون بستگی به میزارن سرمایه و تعداد کندو ،رسبدگی ودانش واطلاعاتی که درمورد  زنبوردارید،و به اصطلاح سال داره ،سالهایی که بارندگی خوبه وگل وگیاه بیشتر زنبور پیشرفت بهتری داره ،زحمت زیادی داره اما درآمدش برکت داره ،رفت وامد زیاد داره ،گاهی همسرم تا دو هفته نمیان خونه (منظورم زمستان و اوایل بهار،چون باید کندو رو برد شهرهای گرمتر,اگه تو شهر سردسیری باشه باید زمستان شکر وعسل داد بهشون وخب هزینه خیلی بالایی میبره)این موقع سال چون فصل بچه دادن زنبورا هست خیلی نیاز به مراقبت وزسیدگی ووقت گذاشتن دارند،اگه اوایل تابستان زنبور رو ببرید کوه زحمتش زیاده اما عسل سالم وخالصی میشه ،اگه بزارید اطراف شهر خب به همون میزان کیفیت عسل پایینتر میاد اما رسیدگی وزحمت کمتری داره ،

بهار و تابستان زمان بیشتری باید براش گذاشت ،پاییز نیاز به وقت زیادی نداره ،اواسط زمستان هم که باید خیلی بهشون رسید تا تلافات کم باشه 

سوال دیگه ای اگه هست بپرسبد در حد دانسته هام جوابتونو میدم 

سلام عزیزم شغل همسرم زنبورداری هست ،شغل پدریشونه،دارمدتون بستگی به میزارن سرمایه و تعداد کندو ،رسبد ...

خیلی ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتین. خودمم دارم درمورد رشته و پرورشش تحقیق میکنم... خداوند به کارتون برکت بده.