2777
2789
عنوان

میزبان خوبی برای مهمان ها باشیم:)🤍

688 بازدید | 42 پست

بیاید همین الان قول بدیم وقتی خونه ی کسی میریم:

■ ترجیحا دست پر بریم . مخصوصا اگر از شهر دیگه ای میریم. حتی اگر رفیق صمیمیمونه.

■ دست و صورت و جورابمونو توی سینک ظرفشویی اونا نشوریم

■ وقتی رفتیم دستشویی اگر دمپایی خیس شد کج بذاریمش.خشک بشه.

■ از حوله ی شخصی اونا استفاده نکنیم و دستمال برداریم نه حولشونو.

■دستمال کاغذی های اونارو نبلعیم

■ وقتی میخوایم برگردیم شاید میزبان از روی ادب یکبار گفت بمونیم. اینو تعارف درنظر بگیریم =)))

■با اجازه سر یخچال بریم و تا تهشو بالاپایین نکنیم.

■یه چیزی پهن کنیم روی بالشتی که سرمونو روش میذاریم.

■با جوراب و لباسای بیرون روی تختشون نریم. حتی گاهی با لباس های خونگی هم درست نیست روی تخت و ملافه ی کسی دراز بشیم=))

■موقع پختن غذا پهن و جمع کردن سفر و شستن ظرفا همکاری کنیم.  چیزی ازمون کم نمیشه و اغلب میزبان هم خوشحال میشه

■خونه های آپارتمانی طوریه که نباید توی راه پله ها سر و صدا زیاد بشه.مخصوصا شب ها که میرید با داد و بیداد خداحافظی نکنید دم در.

______

خلاصه بیاید قول بدیم مهمان بهتری باشیم برای میزبان ها.

:)

اینا حرفای زریچیه خوشم اومد گفتم بزارم براتون💛

شما کدوم رفتار مهمونا رو مختونه؟

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

اینجور که میگی باید مث ربات بریم و بیاییم

ترجیح میدم هیچ جا نرم مگه بدبختی گرفتم که برم مهمونی با این تبصره ها

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور که میگی باید مث ربات بریم و بیاییم ترجیح میدم هیچ جا نرم مگه بدبختی گرفتم که برم مهمونی با ا ...

اینها چیزاییه که خیلی از مهمونا خوششون نمیاد 😅🤞

خیلی عالی ولی اشتباه زدین تیتر و باید میزدی مهمان خوبی برای میزبان باشیم نه... 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

وقتی میریم مهمونی بچه هامون رو کنترل کنیم. 

ظرف غذای کودکمون رو کم بکشیم  مجدد اگه خواست باز بکشیم که میزبان مجبور نشه بقیش رو بریزه سطل زباله. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
میزبان هم باید تند تند چایی بریزه بیاره بعضی میزبان ها خسیسن میپرسن چای میخوری بیارم خب بریز بیار ...

وا چرا اخه ! خب اگه مهمون چایی میخوره بگه اره بیار ! دیگه دو تایی بیشتر برا مهمون چایی نمیبرن که 

میزبان هم باید تند تند چایی بریزه بیاره بعضی میزبان ها خسیسن میپرسن چای میخوری بیارم خب بریز بیار ...

والاااااا🤣🤣

مهمون اینهمه چایی میخواد چیکار؟ این چیزها سلیقه ایه. مامان من بره جایی بعد از چایی اول دوباره بهش بگن چایی میخوای یا هی بیارن تعارف کنن کلافه میشه. میگه چایی خوردم دیگه 😄

بنظر من مهمتر از همه ی این موارد اینه که اگه بچه ی کوچیک داریم حواسمون بهش باشه دستاشاگه کثیفه نماله رو در و دیوار و مبل و فرش مردم ! نره همه جا سرک بکشه , دست به هرچیزی نزنه , چیزی رو نشکنه 

اداب درست غذا خوردن رو هم به بچه هامون یاد بدیم هم خودمون رعایت کنیم . 

من با این خیلی مشکلل دارممممممم😂 رو مخمه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕