2777
2789
عنوان

میزبان خوبی برای مهمان ها باشیم:)🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 42 پست

اگه بچه جیشی دارین مهمونی نرید. 

زیرانداز شب بچه رو با خودتون ببرین

وقتی بچه خواست غذا بخوره از میزبان درخواست زیر انداز کنید

کیف و وسایلا رو مرتب یه گوشه بزارین

حداقل وسایل پذیرایی شده رو میشه جمع کرد رو اپن گذاشت. 

پوشک بچه رو روی فرش تعویض نکنین 

اتفاقا یکسری رفتار ها مربوط به میزبان  مثلا اینکه مجبور نیستن مهمون دعوت کنن اگر دوست ندارن کس ...

اره دقیقاااا البته من تو تاپیک فقط درمورد مهمان گفتم درمورد میزبانم میزارم ایشالا😁

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من در برخورد با آدم وسواسی شدیدا کلافه میشم. همچین کسی بیاد خونه ام میگم بشور بسابتو ببر خونه خو ...

این بنده خدا میره دستشویی حدود ۱۰ دقیقه اونجاست دست میشوره کلی صدا شرشر آب میاد پشت سر اون بدو میره تو حموم ۱۰ دقیقه هم اونجا پاهاشو میشوره دست میشوره..............واااای

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
خدارو شکر ما هم خودمون هم اقواممون انقد کج مدار نیستیم  با کسی هم رفت و امد میکنیم که هر چیزیو ...

من خیلی وسواسم رو این موارد

حالا هرکی یجوریه دیگه

ربطی به کج مدار بودن نداره

این بنده خدا میره دستشویی حدود ۱۰ دقیقه اونجاست دست میشوره کلی صدا شرشر آب میاد پشت سر اون بدو میره ...

واییییی چ رو مخ😶

من خیلی وسواسم رو این موارد حالا هرکی یجوریه دیگه ربطی به کج مدار بودن نداره

اگه تا این حد وسواسی چرا خودتو اذیت میکنی؟

مهمونیاتو پارک و سالن بگیر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه تا این حد وسواسی چرا خودتو اذیت میکنی؟ مهمونیاتو پارک و سالن بگیر

اخه من 17 سالمه بابام اینا مهمونی میدن دیگه😁😅

اخه من 17 سالمه بابام اینا مهمونی میدن دیگه😁😅

از حالا انقد خودتو اذیت نکن

بااین وضع کرونا و وضعیت اقتصادی و بی اعصابیه مردم تا شما ازدواج کنی رفت و امد برچیده میشه 

غصه نخور

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری