2777
2789
عنوان

میزبان خوبی برای مهمان ها باشیم:)🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 42 پست
اینها چیزاییه که خیلی از مهمونا خوششون نمیاد 😅🤞

خب هر میزبانی هم مهمان میشه

بهتره بهتر رفتار کنیم در هر جایگاهی 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خیلی عالی ولی اشتباه زدین تیتر و باید میزدی مهمان خوبی برای میزبان باشیم نه... 

واایییی افریییین اصلا حواسم نبود🤣🤣🤣🤣

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بنده خدایی میاد خونمون

اون گزینه ی بلعیدن دستمال کاغذی رو درک میکنم

وسواس داره

اگر یک روز خونه ی من باشه ۶ ساعتشو تو دستشویی و حمام سپری میکنه😣😣😣😣

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
یه بنده خدایی میاد خونمون اون گزینه ی بلعیدن دستمال کاغذی رو درک میکنم وسواس داره اگر یک روز خونه ...

وای من در برخورد با آدم وسواسی شدیدا کلافه میشم. همچین کسی بیاد خونه ام میگم بشور بسابتو ببر خونه خودت

خب دیگه اونم باید رعایت کنه

اتفاقا یکسری رفتار ها مربوط به میزبان 

مثلا اینکه مجبور نیستن مهمون دعوت کنن اگر دوست ندارن کسی بره خونشون ☺️
یه سریا قیافه میگیرن انگار زورکی مهمون اومده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اگر بیشتر از یکی دو روز می‌مونیم ما هم بخشی از هزینه ها رو به عهده بگیریم مثلا شام رو ما دعوت کنیم 

واسه سفر کاری و تفریحی خراب نشیم خونه کسی و فقط به قصد دیدن اونها بریم .... در غیر این صورت هتل بریم 

خب دیگه اونم باید رعایت کنه

خدارو شکر ما هم خودمون هم اقواممون انقد کج مدار نیستیم 

با کسی هم رفت و امد میکنیم که هر چیزیو ننگ ندونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مهمون اینهمه چایی میخواد چیکار؟ این چیزها سلیقه ایه. مامان من بره جایی بعد از چایی اول دوباره بهش بگ ...

وای یکی از اقوام ما میخواد بیاد جایی بزرگترین قوری خونه رو باید پر چایی کنی

یعنی زن و شوهر میشینن هر نیم ساعت یه چایی میخورن 

وقتی از خونمون میرن از چایی زده میشن😥😥😥

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس