2777
2789
عنوان

نصیحت نمیخوام .چکار کنم وابستگی شوهرم به خانوادش از بین بره کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 36985 بازدید | 171 پست
مرد وابسته یکی از بارزترین خصوصیات اخلاقیش اینه که تا زمانی خانواده اش دوستت دارن اونم دوستت داره هم ...

بنظرم همه آدمها چه زن و چه مرد همینن 

کی میتونه کسی که به خانواده ش توهین میکنه رو دوست داشته باشه؟😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که اونم اصلا راضی نمیشه ازشون دل بکنه

مشکل تو اینه خیلی بهشون نزدیکی .اگر یه جا زندگی میکنید بی خیال شو الکی حرص نخور و خودتو پیر و کور نکن  مرد وابسته درست نمیشه .بنظر من بهش عادت کن و کنار بیا تا لااقل خودت عذاب نکشی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
که اونم اصلا راضی نمیشه ازشون دل بکنه

یه دعاچیزی بگیربراش

یایه دعاهست محبت ب هم ک بیشتربشه اونجاروول میکنه

اگ خونتون هم باهم هست نزاربره پیششون

مردک وقتش هالی باشه طرف خانواده میره

راستی میتونی کاری کنی خانوادش توعمل انجام شده قراربگیره مثلازمینی ماشینی چیزی بگیریدازخانوادشم بگیره ببینه کمک میکنه یان شایدبفهمه ااوون روخانوادشو.

اخرم هرمناسب همسرتوجشن بگیر

تندتندبریدبگردیدتنهایی توهم خیلی محلشون نده ونروهفته ۱باربزوربروخونشون بگوخستم بهانه بیار

کاش میشد.بعضی ازفامیلارو.بردمحضرو.طلاق داد.االخصوص فامیل فضولو😜
عزیزم شوهر من صد بار دیده اشتباه میکنن اما باز بیشتر از قبل دوستشون داره .نمیدونم اصلا چه موجودیه

ببخش شوهرت ادم نیست و درستم نمیشه .  

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
اره دقیقا خیلی فیلم بازی میکنن برای شوهرم

معمولا مردا اگه به رشد فکری و بلوغ شخصیتی رسیده باشن همسرشون را به همه ترجیح میدن. اما بعضیها هنوز متوجه نیستن که همسر و پدر یه خانواده هستن