2777
2789
عنوان

نصیحت نمیخوام .چکار کنم وابستگی شوهرم به خانوادش از بین بره کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 36987 بازدید | 171 پست
دیگه چقدر زمان .اوج جوونیمو گند زدن رفت

کاری کن شوهرت از همه نظر مخصوصا عاطفی بهت شدیدا وابسته و دلبسته بشه. تا میتونی مهوش بزن و نسبت به خانواده و رابطه شوهرت با اونا واکنش منفی نشون نده. سعی کن اصلا با خانواده اش حرفت خبرا همگی شوهرت و جلو بنداز تا اون حرف بزنه  خواهی دید کم کم تو را به همه ترجیح میده

اتفاقا وقتی عیباشونو نمیگم شوهرم فکر میکنه خانوادش خیلی خوب و محجوب هستن بیشتر قربون صدقشون میره .خا ...

خب بزارهمسرت ببینه بدم خیلی خونشون نرووب همسرت محبت کن ک بدون تونتونه بره وقتشوپرکن نزارخالی باشه ک بره اگ اینجوری بشه کم کم سردمیشن واوناهم کمترخونتون میان.وقتی همسرت وقتش پره دگ اونطرفانمیره

کاش میشد.بعضی ازفامیلارو.بردمحضرو.طلاق داد.االخصوص فامیل فضولو😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا وقتی عیباشونو نمیگم شوهرم فکر میکنه خانوادش خیلی خوب و محجوب هستن بیشتر قربون صدقشون میره .خا ...

مرد وابسته یکی از بارزترین خصوصیات اخلاقیش اینه که تا زمانی خانواده اش دوستت دارن اونم دوستت داره همینکه با خانواده شون دربیوفتی از چشمش میوفتی 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
من ایقد فرق هایی که میزاشتنو براش میگفتم..هیچ فایده نداشت...خودشو و منو توجیه الکی میکرد...البته به ...

عزیزم شوهر من صد بار دیده اشتباه میکنن اما باز بیشتر از قبل دوستشون داره .نمیدونم اصلا چه موجودیه

عزیزم شوهر من صد بار دیده اشتباه میکنن اما باز بیشتر از قبل دوستشون داره .نمیدونم اصلا چه موجودیه

اصلن این مرداروبایدزنده ب گورکرد😁😁

خب بزارهمسرت ببینه بدم خیلی خونشون نرووب همسرت محبت کن ک بدون تونتونه بره وقتشوپرکن نزارخالی باشه ک ...

عزیزم مشکلم اینه باهاشون یه جا زندگی میکنیم بخاطر همین هر کاری میکنم شوهرم جدا بشه ازشون کوتاه نمیاد

واقعا واقعا حرفتو با جون دل قبول دارم .این دوره دیگه دوره ساده بازی نیست باید مثل خودشون باشی .اما م ...

چون ذات درستی داری ببخشید ولی ذات خراب قشنگ میتونه نقش بازی کنه

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
عزیزم مشکلم اینه باهاشون یه جا زندگی میکنیم بخاطر همین هر کاری میکنم شوهرم جدا بشه ازشون کوتاه نمیاد

باچرب زبونی حرفتوبزن یاتهدید.من باتهدیداینکاروانجام دادم

مال منم همین طور بود.شوهرم...

.عینا توی رومون بد رفتاری میکردن...ولی شوهرمن میخندید..آی چقد حرص خوردم ..هفت سال دلمو خون کرد..تا این شد...فقط کار خدا بود

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم