2777
2789
عنوان

شوهر پر رو😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 6316 بازدید | 176 پست
هر جور حساب کنم نمیشه😂

من ت ذهنیات بچگونم فک کردم میشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂خوشبختم رفیق شفیق خودم 

بیا برو برای شادی توضیح بده منکه خجالت میکشم خخخ

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

یعنی چی قهر کرده؟ مگه بچه ست؟ درک نداره نمیبینه از صبح تا شب دستت بنده؟ میومد کمکت تا خسته نباشی خودشم لذتشو میبرد. والا عادت کردن زن مثل ربات باشه نه خسته بشه نه خوابش بیاد هر ساعتی هم در خدمت باشه 😠

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چی 

این قضیه بین من و کاربرم خنوم موفقه خخخخ

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
اره بدجور بهش پریدم اخه داشتم اب میخوردم دیدم از پشت یهو تو تاریکی چسبید بهم گفت جون تو دلم گفتم کوف ...

اینم بگم ی مساور میگفت بعصی مردا وقتی کدبانوگری زنشون ببین بیستر تحریک میشن 

معمولا مردا درک درستی ندارن 

الانم خانومیتو ب انتها برسون بر  بعلش بخاب بگو مشت کمالت بده 

بگو درسته خستم وحوثله اون کاراو ندارم😁ولی بدون بغلت خابم نمیبره 

شوهرت زیادی پرتوقعه توام خیلی کم توقعی اون وقتی خوتست بزاراون بازی کنه باهاشون بزاراون مدیریتشون کن ...

به خدا هیچ وقتی برا خودم ندارم یا سر کاره یا اگه خونه باشه با گوشیش کار خرید و فروش انجام میده همه کاراشون با خودمه واقعا خسته میشم میدونم تو رابطه براش کم میزارم اما چیکار کنم

ما نامحرمیم 😂

تو یه تایپیکی یه کاربر خواب معنوی دیده بود حالا من و کاربر خانوم موفق خابای خاک برسری میبینیم خخخخ من ازخودم اونم اززنای اونجوری خخخ