2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم چرا اینجوره ،؟برا من و بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقته ازدواج کردی؟

مشکلات دیگه هم دارین؟

شوهرت شکاک هست با نه فقط همین مورد رو حساسه؟

نمیتونی برا بیرون رفتن با خواهر یا همسایه ای بیرون بری؟

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

بنظرم چیزی نیس که نشه با صحبت حلش کرد،واسه خاطر این چیزا مهرتو میذاری اجرا؟؟ملت کتک میخورن دنبال راه حل میگردن تو کاری که آخر از همه چی باید انجام بشه رو اول از همه میخوای انجام بدی؟؟!!

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸
میگه همه جا پره لاته ،بیشتر مادرشوهرم و خواهرش تحریک میکنن ،چون اونا عقیده دارن زن باید بمونه خونه ، ...

من موندم اینا چجوری میخوان جون بدن این خانواده هایی که اینجور پسرشونو پر میکنن

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
میگه همه جا پره لاته ،بیشتر مادرشوهرم و خواهرش تحریک میکنن ،چون اونا عقیده دارن زن باید بمونه خونه ، ...

اونا خودشون بیرون نمبرن؟

ببین مشکلت حاد نیست با یه بچه زندگیتو خراب کنی

با زبون نرم و سیاست و البته صبررررررر میتونی حلش کنی

منم اوایل ازدواج شوهرم اینجوری بود، بعد ۳-۲ سال خوب شد. اعتماد به وجود میاد کم کم

چندوقته ازدواج کردی؟ مشکلات دیگه هم دارین؟ شوهرت شکاک هست با نه فقط همین مورد رو حساسه؟ نمیتون ...

دو ساله ،اصلا نمیذاره پرده خونمو بکشم میگه از پشت بوم نگاه میکنن ب ما ،تااین حد

من تازه ازدواج کرده بودم شوهرم وحشتناک بد دل بود حتی نمیذاشت تنها تا سرکوچه برم پارک بغل خونمون بود نمیذاشت برم میگفت بیرون مزاحمت میشن منم مدارا میکردم اصرار نمیکردم بعد از حدود یک سال خوب شد نمیدونم مشکلش چی بود الان حتی تا زنجانم تنها میرم(خودمون تهرانیم)

عزیزم چون شما رو تنها بیرون رفتن حساسی حساسیت شوهرت بهت بیشتر شده به نظر من اول امضام عمل کن.دوم یه مدت کامل بیخیال تنها بیرون رفتن شو. سوما چه شوهرت همش نگو مادرت تو رو پر میکنه .چون همه اینا باعث میشه شوهرت برعکس خواستت عمل کنه.

شاید شوهر شما در حد شوهر من حساسیت نداشته باشه من حتی خونه یمادرم باید یکی میبورد میورد.خونه ی خواهرم هم همین طور اما الان به تنها بیرون رفتنم گیر نمیره. مهریه اجرا گذاشتن وقهر تنها زندگیتو تلختر میکنه.شما یه بچه ی کوچیک داری پس یه طور رفتار کن که اونم خوش باشه.حالا شما به فایل صوتی گوش کن ان شاالله مشکلاتت حل میشه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
دو ساله ،اصلا نمیذاره پرده خونمو بکشم میگه از پشت بوم نگاه میکنن ب ما ،تااین حد

منم موارد مشابه رو تجربه کردم و میکنم

اما اینا کم کم میره کنار

بین همسایه هات یه دوست خوب پیدت کن یا از اشناهات که بهت نزدیک باشن بخواه موقع بیرون رفتن همراهت باشن

به شوهرت هم بگو باشه من تنها بیرون نمیرم ولی این وظیفه خودتو بیشتر میکنه باید وقت بذاری خودت ما رو ببری بیرون

داد و بیداد راه ننداز ، فایده ای نداره

اما زبون نرم ( بگو چشم عزیزم هر چی تو بگی اصلا تو راست میگی باهات موافقم) در اول‌ راه خیلی کمکت میکنه