2777
2789
عنوان

خواهشا کمک کنید حذف پیام از گروه

122 بازدید | 16 پست

سلام 

من تو گروه دوستای شوهرم اشتباهی ویس دادم بعد استرس گرفتم پاک کردم ولی حذف برای همه نزدم یعنی بروز نبود و فقط حذف داشت که زدم ولی چند تا از دوستان شوهرم گفتن پاک نشده و مدیر گروه هم میگه نمیشه تعداد زیاده و من نمیخوام باشه بقیه بشنون الان چ راهی هست بشه پاک کرد 

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم هیچی

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     
خاستم بگم نافت افتاده بود باردار شدی مشکلی برات پیش نیومد من الان نافم افتاده دوس دارم باردار شم میت ...

سلام عزیزم شرمنده دیر به دیر میام

عزیزم من تو بارداری هم نافم میوفتاد

ولی نه مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

کسایی هستن که واقعا واقعا واقعا بلدن و ناف میگیرن خوب میشی

مرسی جواب دادی عزیزمم الان اقدام کردم برا بارداری با اینکه نافم افتاده بعد از زایمان میخام برم برش د ...

اگه میبینی خیلی اذیتی حتی تو اقدام برو خوب کن اگه اذیتت نمیکنه بیخیالش شو ❤❤💙💙خواهش میکنم گلم

الهه عزیزم دوباره رفتم نافمو برداشتم ده روزی هست ولی خیلییی عطش دارم لبام خشکه چیکار کنم ک تشنم نشه ...

چرا اب نخوری؟یکم گلاب بخور اندازه نصف لیوان یا کمی کمتر

چرا ی دکتر نمیری؟

شاید مشکل از چیز دیگه ای باشه و خودت ندونی