2777
2789
عنوان

ثبت نام مدرسه تو شهریور

161 بازدید | 13 پست

امروز صبح زن داداشم امده بود خونه مامانم اینا بحثش پیش آمد گفت هنوز بچه هاشو مدرسه ثبت نام نکرده یکی میره سوم یکی نهم گفت چون مدرسمون قرار نیست عوض شه هر وقت بره مشکلی پیش نمیاد حالا از وقتی رفته مامانم داره حرص میخوره که چقدر بی فکره با اینکه پول داشته نرفته خودمم یکم نگران شدم چون خیلی بیخیاله اصلا ثبت نامشون نکنن هم براش مهم نیس ولی من نگران برادر را ه هامم به نظرتون زشته فردا خودم بهش زنگ بزنم بگم بیا بریم برا ثبت نام بچه ها

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میان پایه نیاز به مراجعه برای ثبت نام نداره  اگر از مدرسه جابجا نشدن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ثبت نام هستن فقط باید شهریه بدن که همون روز هم مدرسه هم میشه داد

نمیدونم والا خواهر خودمم میره کلاس نهم اخرا تیر برا ثبت نام رفتیم مدیرش کلی غر زد که چرا دیر امدین و هر کی جا من بود ثبت نام نمی‌کرد و بقیه زود تر امدن 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خب نقش داداشت چیه اون پدرشونه باید فکرشون باشه

اونم بی خیال تر از این خون این تو تا بچه رو کردن تو شیشه با کاراشون دست بچه شکسته بود بابای من بردش دکتر اصلا براشون مهم نبود چه برسه به مدرسه و ثبت نام 

دیگه میان پایه که ثبت نام نمیخواد ،،دختر من کلاس هفتم تا نهم اصلا ما نرفتیم مدرسه برای ثبت نام ،،، فقط شهریه پرداخت کردیم فقط برای دهم با باباش رفت برای ثبت نام و پر کردم فرم هدایت تحصیلی،،،پسرم هم کلاس سوم میره فقط یه مقدار از شهریه رو پرداخت کردیم همین

دیگه میان پایه که ثبت نام نمیخواد ،،دختر من کلاس هفتم تا نهم اصلا ما نرفتیم مدرسه برای ثبت نام ،،، ف ...

اصلا همون شهریه هم نداده پول کتابم باید با شهریه بدن اونم نداده برای بزرگه هم چند تا فرم باید پر کنن اونارو پر نکرده میترسم کتاب به بچه ها ندن

چه بی خیال،،،عجب مادری

نوبره به خدا این زن کلا بچه هاشو من و مامانم بزرگ کردیم بچه هاش ازش متنفرن به خدا

تاپیک تعطیل شد اینجا بگو دیگه چیا

فرستادگ داره ارسال میشه