2777
2789
عنوان

نفرینی ک خاهرشوهرم کرد وگرفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 69 پست
عزیزم میگن دعاونفرین ادمای پاک میگیره وخیلی نجس این خییییلی نجسه ب خداوپیغمبرم اعتقادی نداره

خرافاته میدوین تو دنیا چقدر آدما هم دیگر رو نفرین میکنن ؟تو عدالت خدا نیست که بگیرع

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من معتقدم نفرين تا حق نباشه نميگيره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم میگن دعاونفرین ادمای پاک میگیره وخیلی نجس این خییییلی نجسه ب خداوپیغمبرم اعتقادی نداره

خدا هم نشسته ببینه آدمای نجس چه نفرینی میکنن اجابتشون کنه😐، بابابزرگا یه روزی میمیرن دیگه بابا بزرگ شما هم الان به رحمت خدا رفته

از کجا ابن حرفارو در میارین؟! مثلا یه آدم خیلی پاک بیاد نفرین ناحق بکنه میگیره چون فقط پاک بوده؟! & ...

منم فقط شنیدم وهمه اینا دس ب دس هم داده تاروانم بهم بریزه

عزیزم من بابقیه کاری ندارم ولی این اتفاقن چادریم هس ولی میگ خدااصن وجود نداره منم میگم نکنه کافره نف ...

خب اگ خدارو وجود ندارد ب می نفرین کرده؟؟؟

معمولا میگن خدایا فلانش کن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

نفرین موقعی میگیره ک واقعا دل ادم بشکنه و حق با اون باشه نفرینش میگیره به خوب بودن و بد بودنشم ربط نداره اگ دلشو شکستی بدون نفرینش گرفت اگ نه ک فقط ساخته ذهن خودته

قصه ی ما ب سر رسید..کلاغه ب خونش نرسید😕
خدا هم نشسته ببینه آدمای نجس چه نفرینی میکنن اجابتشون کنه😐، بابابزرگا یه روزی میمیرن دیگه بابا بزرگ ...

اخه همسرخودش فوت کرده بدگف ببینم روزی این خانوادم بی پدرموندن الانکه فوت کرده پدربزرگم میره دزدکی علفای باغشونومیدزده😶

الان منودید تسلیت گف چ واکنشی نشون بدم

خودتو شرمنده نشون ندی اصلا واکنشی نشون نده ک فک کنه از نفرینش ترسیدی وگرنه میشه نقطه ضعفت واس اون

قصه ی ما ب سر رسید..کلاغه ب خونش نرسید😕
باید دلت بشکنه و حق صد درصد با تو باشه، در اون صورت میگیره

نه زورم میاد ازش داییم قاپید :/ من قبل این خانم خانوما با داییم صفا میکردیم اما الان همش فک میکنه میخام بدزدمش ازش ینی ی شوخی ریزی میکنه بام قرمز میشه از عصبانیت  :/ 

در کنج خانه نشسته ام و برای عروس خاندان طلب شفا میکنم 😐

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
ولی ازدل من نرفته من حس میکنم خیلی نفرینش گیرابود

اگه آه و نفرینش حق نباشه نمیگیره ....اگه تو وجدانت حق با اون نفرینش میگیره .منم بد نفرینم میگیره خیلی بد .هر چی نفرین کردم چون قلبم شکسته بود گرفت طرف

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد