2777
2789
عنوان

نفرینی ک خاهرشوهرم کرد وگرفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 69 پست
پس حتما ته دلت بهش حق میدی... پس اشتباهتو جبران کن

من اشتباهی نکردم باخانوادم سرزمین بحث کردن وکلارفتارش اینطوریه هرکی اطراف زمین این زمین داره توجنگه باهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگن دعاونفرین ادمای پاک میگیره وخیلی نجس این خییییلی نجسه ب خداوپیغمبرم اعتقادی نداره

کاملا مشخصه مقصری

اعتقاد نداشته باشه هم دلیلی بر بد بودنش نیست... خیلی ها کلا به این چیزها بی اعتقادند، ولی انسان های شریف و پاکی اند و به خلق خدمت میکنند

میگن نفرین ک ب خوده ادم برمیگرده اصلا درست نیست 

تازه شما میگی مقصر نبودی دیگه نفرینش ک اثر نداره

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
این چه طرز صحبت کردنه :/ اعتقاد هرکی ی جوره قرار نیست همه چادر چقچمه کنن و قران و عبادت کنند به نظرم ...

عزیزم من بابقیه کاری ندارم ولی این اتفاقن چادریم هس ولی میگ خدااصن وجود نداره منم میگم نکنه کافره نفرینش گرفته😪

عزیزم میگن دعاونفرین ادمای پاک میگیره وخیلی نجس این خییییلی نجسه ب خداوپیغمبرم اعتقادی نداره

از کجا ابن حرفارو در میارین؟!

مثلا یه آدم خیلی پاک بیاد نفرین ناحق بکنه میگیره چون فقط پاک بوده؟!  

نفرین نه اعتقادی ندارم ،ولی یه چیزی روشدیدااا اعتقاد دارم اگه دلی شکسته شده و اون طرف بره پیش خداشکایت کنه یاحتی سکوت کنه،حتماااااا خدا تلافی می‌کنه واسه اون کسی که دل شکوند😏😏😏

میگن نفرین ک ب خوده ادم برمیگرده اصلا درست نیست 

تازه شما میگی مقصر نبودی دیگه نفرینش ک اثر نداره 

اون آه و اشکی که طرف بریزه اثر میکنه. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد