2777
2789
عنوان

نفرینی ک خاهرشوهرم کرد وگرفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 69 پست
نفرین موقعی میگیره ک واقعا دل ادم بشکنه و حق با اون باشه نفرینش میگیره به خوب بودن و بد بودنشم ربط ن ...

این خانوم اصن ازمن خوشش نمیومد ازاول ولی باورکنین من احترامشوهمیشه داشم حالادلم ازکارش خیلی شکسته میگم حداقل بحرمت احترامی ک کردم خانوادمونفرین نمکرد

خدا هم نشسته ببینه آدمای نجس چه نفرینی میکنن اجابتشون کنه😐، بابابزرگا یه روزی میمیرن دیگه بابا بزرگ ...

یعنی چی ادم نجس ......حرفتون  خیلی بد بود .

من یکنفر به دروع من کشوند دادگاه ازم شکایت کرد خدا شاهد از رو کینه بود و دروغ میگفت .همون روز قاضی فهمید حق با من و گفت میتونی اعاده حیثیت کنی منم که دلم شکسته بود آه از نهادم بلند شد .گفتم سر دخترت بیاد .این کارا که با من کردی .و سر دخترش دقیقا آمد.آه مظلوم میگیره .حالا اسی من منظورم شما نیستی ..

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا وقتی میگی همه گفتن حق باشماس اتفاقای اخیر رو پای نفرین اون نذار مگه اینمه خودت یقین داشت ...

عزیزم من کاری نکردم باخانوادم بحثش شده اون فوش ونفرین کرده ولی اینا ب احترام همسرم ساکت موندن

این خانوم اصن ازمن خوشش نمیومد ازاول ولی باورکنین من احترامشوهمیشه داشم حالادلم ازکارش خیلی شکسته می ...

خب پس اینا همه ساخته ذهن خودته ک فک میکنی نفرین اون بوده .یبار خواهر من با داییم دعواش شد داییم خیلی حرفایی بدی بهش زد و دلشو شکست خواهرم داد زد ک نفرینت میکنم و اینا چند وقت بعد داییم ب طوری مریض شد ک تاسر حد مرگ رفت ولی خاهرم قسم خورد ک نفرینش نکرده زنداییم اومده بود التماس ک ببخشش حلالش کن ولی خاهرم پیش اونا نگفت ولی نفرینش نکرده بود فقط ساخته ذهن اونا بود😬

قصه ی ما ب سر رسید..کلاغه ب خونش نرسید😕
خب پس اینا همه ساخته ذهن خودته ک فک میکنی نفرین اون بوده .یبار خواهر من با داییم دعواش شد داییم خیلی ...

اره شایدم ولی من نمتونم دلموباهاش صاف کنم دوس دارم یطوری حالیش کنم ک رنجیدم ازش