2777
2789
عنوان

نفرینی ک خاهرشوهرم کرد وگرفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه همه چی بهم ربط میدین. این همه ادم میمیره یعنی نفرین شدن

عزیزم میگن دعاونفرین ادمای پاک میگیره وخیلی نجس این خییییلی نجسه ب خداوپیغمبرم اعتقادی نداره

قطعا بخاطر كار شما  كه خدا مرگ يه بنده خدارو رقم نميزنه بيخيال مگ خواهرشوهرت كيه بعدشم اگ كار بدي درحقش كردين بايد به خودتون گير بياد خدايي نكرده 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
ولی ازدل من نرفته من حس میکنم خیلی نفرینش گیرابود

چرا نفرین کرد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم میگن دعاونفرین ادمای پاک میگیره وخیلی نجس این خییییلی نجسه ب خداوپیغمبرم اعتقادی نداره

الان اینایی که گفتی در تناقضه که😐

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اول ک من قبول ندارم من ایناروبه بدشانسی ربط میدم من پدرمادرشوهرم فوت کرد یه پیرمرد۱۰۰ساله ک اصلا بچه هاش هیچی حسابش نمیکردن بنده خدارووقتی مردخیلی عزیزشد

من نرفتم چون تازه زایمان کرده بودم باوجودکرونام اصلا خودش گفت نیا بدازچن ماه خواهرزاده عزیزم پرکشید خانوم جوری رفتارمیکرد انگار خداجواب اونوداده خداجواب ظلمایی ک به من کرده روچرانگرفته

حالامن از شمادوستای عزیزم میخام راهنماییم کنین اگ دیدوتسلیت گفت چی بگم؟؟؟پدربزرگم نبود جای پدرم بود😭😭😭😭

نفرین نا حق یعنی؟ اگه نفرین ناحق بخواد بگیره که باید به خیلی چیزا شک کرد

نه خب ناحق که نه 

البته از نظر شما ناحق بوده شاید پیش یه آدم بی طرف بگین بهتون بگه حق با خواهرشوهرتونه 

بهرحال دل شکستن گناهه

این چه طرز صحبت کردنه :/ اعتقاد هرکی ی جوره قرار نیست همه چادر چقچمه کنن و قران و عبادت کنند به نظرم شما خودتو درست کن تا نفرینت نکنن ادم به دختر مردم نمیگه نجست :/

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸