2777
2789
عنوان

صبح خود را چگونه اغاز کردید 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 157 پست
آخه من فردا اونو دارم هیچ کدوم از درساشو نخوندم😅 البته فقط من نیستم که نمیخونم🤞

اره راحت باش 😁

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحان چی 😬خوب بود ؟

جامعه شناسی نهایی😴پاس میشم ایه خدا بخواد

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
همینکه ناهارت رو گازه ده هیچ جلویی 😃❤️

🤙🏻🤙🏻😁😁😁💛💛💛💛⚘⚘⚘⚘🙏🏻

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
خسته نباشییییی عوضش الان خونه جدیدی با تنوع روزتو شروع کردی 😍

ممنون عزیزم❤️ولی اگه به جای خونه مستاجر خونه خودم بود خیلی بیشتر خوشحال میبودم 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞