2777
2789
عنوان

دکتر پوست مراکز تامین اجتماعی رفتین؟میشه جواب بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دفترچه اس یا ازاده؟

با تامین اجتماعی هم میتونی بری . یا بیمه های دیگه ازادم هست . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

عمل بلفاروپلاستی چیست؟

همه ما تمایل به زیبایی و جوانی داریم. بنابراین طبیعی است که در جستجوی راهی برای جوان تر شدن چهره باشیم.جراحی پلک یا بلفاروپلاستی پروسه ‏ای است که طی آن پوست پلک بریده شده تا چربی‏ های اضافه برداشته شود.عمل بلفاروپلاستی باعث جمع شدن حجم چربی پشت پلک و باز شدن چین و چروک های اطراف چشم می شود که کمک به شادابی و جوانی چهره می کند.

بلفاروپلاستی چیست

مدت زمان عمل بلفاروپلاستی چقدر است؟

جراحی پلک به صورت سرپایی در مدت 2 الی 3 ساعت انجام می شود و فرد بلافاصله پس از آن به خانه بازمی گردد. در بعضی موارد ممکن است برای نتیجه گیری بهتر و رسیدن به حالت دلخواه فرد جراحی لیفت پلک در دو مرحله انجام شود.

درمان پف زیر چشم با عمل بلفاروپلاستی

بلفاروپلاستی تنها برای درمان افتادگی پلک بالای چشم نیست بلکه برای پف زیر چشم نیز به کار می رود.

در هر حال اگر انجام عمل جراحی بلفاروپلاستی و زیباسازی پلک خویش را به یک پزشک باتجربه بسپارید، می‌توانید با خاطری آسوده خود را برای جذاب‌تر و جوان‌تر شدن آماده کنید. دکتر مهدی سزاوار در این زمینه با تجارب بسیار می‌تواند شما را به نتیجه دلخواهتان برساند. در صورت نیاز برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به آدرس پیچ اینستاگرام  دکتر مهدی سزاوار  مراجعه کنید.