2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه سوال دارم

561 بازدید | 42 پست

لطفا تجربه یا راهنمایی های خودتون در اختیارم بزارید 

من چون کسی ندارم که ازش راهنمایی بگیرم اینجا از شماها میپرسم 

بعضی وقت ها توی رابطه ها بحث ها یا اختلاف نظر و شاید سوتفاهم پیش میاد , مثلا شما از یه رفتار همسرتون خوشتون نمیاد و اون هم میدونه اما گاهی اون رفتار رو تکرار میکنه,  توی این موقعیت شما چطور برخورد میکنید ?

دعوا , تذکر دوباره,  سکوت تا زمانی که خودش خسته بشه یا دیگه تصمیم می گیرید که جدا بشید ? 

به عنوان مثال من خوشم نمیاد که پارتنرم با خانم ها در تماس باشه و ایشون برای خرید اینترنتی به خانم ها پیام داده و به من چیزی نگفته حتی پنهانم نکرده,  من هم فعلا سکوت کردم 

و نمیدونم من حساس شدم و مشکلی نیست و یا اینکه این خودش یه مشکل ?

you are everything to me I can't lost you 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه منظورت حضور نداشتن تو جامعه با خانمها بواسطه شعل هست که عیر منطقیه ولی اگه در کنارش مسئله خاصی هست حالا چرا تو رابطه میگی بشین باهاش حرفتومحکم بزن  ..

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
خب خرید بوده چه اشکالی داره زیادی حساسی

اخه فقط باید به خانم ها پیام بده ? 

این منو نگران میکنه چون میدونه خوشم نمیاد اما انگار معنایی نداره 

رفتار زننده واقعا نداره چند تا مورد کوچیک در ازتباط با خودم بوده که اگه پیش هم باشیم اتفاق نمیوفته وقتی دور باشیم ممکنه بشه که من فقط ناراحتیمو کمی بهش بروز میدم اونم علت کارشو توضیح میده منم قانع میشم عذر خواهی میکنه منم قبول میکنم . ما اصلا دعوا نمیکنیم

فقط بگم حساس نشو در اخر این تو هستی ک هم ضرر میکنی هم پشیمون میشی 

بگرد راه حل مناسب پیدا کن  زندگی خیلی سخت

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اگه منظورت حضور نداشتن تو جامعه با خانمها بواسطه شعل هست که عیر منطقیه ولی اگه در کنارش مسئله خاصی ه ...

اصلا شغلی نیست , فقط همیشه کارهایی کرده که من خوشم نمیاد 

الان من همکلاسیای آقا بهم پیام میدن برای جزوه و سوال درسی چون من درسم خوبه به همسرمم همکلاسیاش بهش پیام میدن ولی هم من خیلی خشک برخورد میکنم هم اون و در جریانم میزاریم همو بخاطر همین اصلا ناراحت نمیشیم و برامون مهم نیست 

فقط بگم حساس نشو در اخر این تو هستی ک هم ضرر میکنی هم پشیمون میشی  بگرد راه حل مناسب پیدا کن&n ...

فقط میخوام تصمیم درست بگیرم , نمیخوام تا آخر عمرم پشیمون باشم