2777
2789

الان این چه جوریه زده اول ۲سوم بریزین الان یعنی چقدر بعد گفته ۱سوم الان من ۱۲۰سی سی به بچم میدادم الان چقدر باید آب بریزم هر سری ریاضیم همیشه ضعیف بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

120 آل اب و ٤ پيمونه شيرخشك اول دوتا بريز خوب هم بزن حل كه شد بعد دوتا بعدى رو اضافه كن

این گفته اول ۲سوم آب رو بریز پیمانه هارو کامل بریزم بعد تکون بدم بعد یک سوم‌ آب رو قاطی کنم یعنی ۲سوم چقدر آب میشه

این گفته اول ۲سوم آب رو بریز پیمانه هارو کامل بریزم بعد تکون بدم بعد یک سوم‌ آب رو قاطی کنم یعنی ۲سو ...

اگه اینکارروهم نکنی مشکلی پیش نمیاد اون واسه هم خوردن بهتر شیرخشک میگه احتمالا 

اینو میدونم الان این گفته یکبار ۲سوم آب رو بریزم بعدش ۱سوم دیگه رو اضافه این ۲سوم یعنی چقدر آب 

برا 120 سی سی اول 90 سی سی آب، با 4 پیمونه شیرخشک درست کن، هم بزن. بعد دوباره 30 سی سی آب اضافه کن و دوباره هم بزن. این روش برا اینه که این شیرخشک اگر روی اب باشه، میچسبه به داخل سرشیشه، اگر مرحله ی دوم اب بریزی دیگه این اتفاق نمی یوفته