2777
2789

سلام بچها کسیو واقعا میشناسین ک تو۴۰ روز تونسته باشه رتبه خوبی آورده باشه واینکه میشه راز موفقیتشو بهم بگین واقعا نیاز دارم من بچه اول خانوادم از صبح ک بلند میشم تا شب باید خدمات بدم کل کارای خونه دوتا خواهر دارم و مادرم اصلا دست نمیزنن اعتراضم ک میکنم میگن مگه چکار میکنی و خیلی بد رفتار میکنن اما میخوام این چند وقت باقی مونده رو از جون مایه بذارم اما نیاز ب انگیزه دارم 

خب راستش نمیشناسم ولی چرا تو اولیش نباشی؟

با خاتوادت صحبت کن حتما درکت میکنن و کمکت میکنن تا بتونی متمرکز روی درست باشی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب راستش نمیشناسم ولی چرا تو اولیش نباشی؟ با خاتوادت صحبت کن حتما درکت میکنن و کمکت میکنن تا بتونی ...

صحبت کردم متاسفانه اولویت مادر من ازدواج میگه شوهر کن خونه شوهرت درس بخون میشه چی ک حالا درس بخونی و باور نمیکنه ک میگم واقعا نمیتونم بااین شرایط بخونم 

عزیزم برو بخون از تمام انرژیت استفاده کن اگه نشد تو تلاشتو کردی فوقش سال بعد دوباره میخونی اینجا فقط نا امیدت میکنن چون خودشون رو مبل راحت خوابیدن تو جو کنکور نیستن نمیدونن چ استرسی داره

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
صحبت کردم متاسفانه اولویت مادر من ازدواج میگه شوهر کن خونه شوهرت درس بخون میشه چی ک حالا درس بخونی و ...

چند سالته مگه؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.