بچه ها من70کیلوام قدمم 165قبلا پنج کیلوکم کردم شدم 65تا بعد سایزمم اکی تناسب اندامم اکی شد حالا به خاطر مصرف یجور قرص من باز همون70کیلو شدم سایزمم خب دوباره برگشت به تپل قبل زیادی هم نمیتونم به خودم تکون ایناها بدم خلاصه شوهرم پدرمنو در آورد از بس گف ببین دوباره شکم آوردی دوباره چاق شدی خب چه کنم من امروز بزور منو فرستاد باشگاه خیلی گشتم باشگاها یا بستن یا خب نبودن یکی پیداکردم که اونم گرون بود نمیدونم چه کنم واقعا
تو خونه ورزش کن چندتا وسیله ورزشی هم ب شوهرت بگو بخره بهتر از شهریه دادن باشگاه
خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚 😁کاربرقدیمی😂
چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت... من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم