2777
2789
عنوان

ی چیزی بگین دل من مادر آروم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 27 پست
هنوز ۴۰ روزشه ، صبر داشته باشید ، با همون روشی که میگید بهش شیر بدین  گریه هم خیلی نداره ، چون ...

چه خوب حرف میزنید میشه بازم بگید 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکن عزیییزم🥺 تازه ۴۰ روزشه یه ماه دیگه کلا درست میشه . من بچه دیدم ۳ ماه تو ان آی سی یو بوده ی ...

ممنون که آنقدر خوبین و دلمو آروم میکنی‌ میشه دعا کنید خوب بشه زودتر

خودتون شیر ندارید ؟؟

داشتم ولی چون نمیتونست مک بزنه هی میدوشیدم‌ کم کم خیلی کمتر شد الان چیزی توش نمونده

داشتم ولی چون نمیتونست مک بزنه هی میدوشیدم‌ کم کم خیلی کمتر شد الان چیزی توش نمونده

تنها چیزی که این وسط باعث میشه ادم افسوس بخوره

اینه که بچتون به خاطره مشکل مک زدن نتونست شیر مادرش رو بخوره ، وگرنه بقیه ی مواردی که گفتین مشکل خاصی نیستن و‌ برطرف میشن ، اما اشکال نداره الان شیر خشک هم خاصیتش به شیر مادر خیلی نزدیکه 

موقعی که شیر میخوره نزارید روی تخت بمونه بغلش کنید و بذارید بدن و صورتش پوستتون رو لمس کنه ، چون بچه با شیر خوردن و تماس بدنی محبت هم میگیره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
تنها چیزی که این وسط باعث میشه ادم افسوس بخوره اینه که بچتون به خاطره مشکل مک زدن نتونست شیر مادرش ...

همش تو بغلم هست ‌

روزانه به زور هم که شده سینه ام رو میذارن‌ تو دهنش‌ نو خواب مک‌ میزنه کمی 

ولی خدایی با حرفاتون‌ آروم تر شدم 

همین که میگی حل میشه پس حتما خدا هم میشنوه‌ و درستش میکنه 

همش تو بغلم هست ‌ روزانه به زور هم که شده سینه ام رو میذارن‌ تو دهنش‌ نو خواب مک‌ میزنه کمی&nb ...

خداروشکر که اینقدر حواستون بهش هست 

ان شاالله همیشه سالم باشه 

معلومه که برطرف میشه ، چون اصلا مشکله خاصی نیست 

تا ۱۸ ماه تنهاش نذارید ، چون بچه تا این سن یه وابستگی سالم به مادرش داره ، وقتی از دایره ی دیدش دور میشید فکر میکنه برای همیشه ترکش کردین ، وقتی میرید بیرون بعد چندساعت برمیگردین پیشش ، فکر میکنه شمارو برای همیشه از دست داده ، روانشناسا میگن به معنای واقعی دلش میشکنه 

و شمارو زیاد تحویل نمیگیره 

پس حرف اینا که میگن بچه رو بغلی نکن یا به خودت وابسته نکن همش بی اساسه

تا ۵ سال مغزش کامل میشه و تا ۷ سال تمام شخصیتش شکل میگیره ، تمام اونچیزی که فکرش رو بکنید

مثلا اگه عشق ورزی رو در این سن یاد نگیره ، در بزرگسالی هرگز نمیتونه عاشق بشه

یا اگه خدای نکرده در بزرگسالی به سمت اعتیاد بره ، ریشه اش برمیگرده به اسیبی که در این سن دیده

و........

درخواست دوستی قبول نمیکنم
خداروشکر که اینقدر حواستون بهش هست  ان شاالله همیشه سالم باشه  معلومه که برطرف میشه ، چو ...

معلومه مطالعه ات. زیاده و مامان خوبی هستی یا میشی 

کاش دوستم بودی و روزانه با هم در ارتباط بودیم

واقعا بعد دوماه خوب شد؟یعنی فاطمه منم خوب میشه؟

آره گلم فاطمه من که بعد دوماه خوب شد 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹