2777
2789
عنوان

بچه ها کیا شیائومی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 55 پست
قیمتش حدود ۶ تومن نمیتونم بیشتر بدم

میتونی ظرفیت 64 رو بگیری قیمتی پنج میلیونو افتصد هست 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا از گوشی سر در نمیارم، برای بچه هام شیائومی گرفت همسرم ، نمیدونم چه مشکلی داشت که یکیشون خیلی ...

ناامید شدم که اینطوری

یعنی فقط بخاطر دوربینش ترجیحش میدی؟

چیزای دیگه اش چطور؟

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
ناامید شدم که اینطوری یعنی فقط بخاطر دوربینش ترجیحش میدی؟ چیزای دیگه اش چطور؟

ابجی من سامسونگ داره هی هنگ میکنه اصلا بدرد نمیخوره الان میخاد بفروشه شیائومی بخره عین من دیگ هم خودت میدونی دوست عزیز

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

ناامید شدم که اینطوری یعنی فقط بخاطر دوربینش ترجیحش میدی؟ چیزای دیگه اش چطور؟

نه والا اصلا هم بخاطر دوربینش ترجیحش نمیدم اصلا،  4 دوربینه بودنش مزیت خاصی نیست، یعنی شاید به درد عکس های حرفه ای تر بخوره، من بیخبرم، گفتم که دوربین گوشی htc خودم به مراتب بهتر و عالیتره

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
ابجی من سامسونگ داره هی هنگ میکنه اصلا بدرد نمیخوره الان میخاد بفروشه شیائومی بخره عین من دیگ هم خود ...

اره دخترخالم و پسرخالمم شیائومی دارن دوستمم داده

همه شون یه ماهی بیشتر نیست که خریدن 

راضی هم هستن

من واسه این پرسیدم اینجا که کسایی که مدت طولانی تری دارن ازش استفاده میکنن نظرشونو بگن

منم یامسونگ دارم الان بد نیست متوسطه زیاد هنگ میکنه

ولی چیزای دیگه اش متوسطه ولی دیگه داغون شده

همون شیائومی تصمیممه بگیرم انشاالله

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
میتونی ظرفیت 64 رو بگیری قیمتی پنج میلیونو افتصد هست 

عزیزم من s9 رو پسندیدم فقط ردمی نوشته کنارش

S9 تنها نداره

همون خوبه ایا؟

فکر نکنم مشکل از گوشی باشه از یه مرورگر دیگه استفاده کنید شابد مشکلتون حل شد

ممنون خدا خیرتون بده الهی 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊