2777
2789
عنوان

بچه ها کیا شیائومی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 55 پست
خودم دو ساله mi9lite دارم کلی برنامه سنگین ریختم سرش یبار هم هنگ نکرده دوربینش هم عالیه

ینی شیایومیه  ؟؟؟؟

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ردمی‌نوت ۱۰ بهترین گوشیه با ۵ تومن قیمت اندازع ۱۰ ملیون امکانات داره بگیرش حتما

چندوقته داری عزیزم؟

سامسونگ هم داشتی قبللا؟

که مثلا درمقایسه باسامسونگ بگی بهم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
شیائومی چه بدی داره نسبت به سامسونگ میشه بگی؟ من زیاد از گوشی سردرنمیارم

الکی میگ ولش کن من شیائومی 8 پرو دارم واقعا عالیه حتی میان با ایفون 11 مقایسش میکنن ویدیوهاش تو گوگل هست ، و اینکه شیائومی پوکو هم خیلی عالیه یک کدوم از اینا رو بگیر

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

بله کمی هنگ می کنه      الان تو نی نی سایتم یه ساعته  سه چهار بار صفحه می ایسته ...

نمیدونم من ندارمش عزیزم

میخوای از بچه هایی که تو همین تاپیکن و ردمی دارن بپرس ببین چجوریه

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
چندوقته داری عزیزم؟ سامسونگ هم داشتی قبللا؟ که مثلا درمقایسه باسامسونگ بگی بهم

اره بگیرش حتما

تنها گوشی شیائومیه که‌تو‌این قیمت صفحش سوپرامولده

سرعت شارژ ۳۳ وات 

باتری ۵۰۰۰

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اره

مال من نوت۸ ردمی 

تو نی نی سایت با کروم میام‌گاهی صفحه می ایسته 

می دوتید از چیه باید‌چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
ردمی‌نوت ۱۰ بهترین گوشیه با ۵ تومن قیمت اندازع ۱۰ ملیون امکانات داره بگیرش حتما

نوت 10 ک پنج تومن نیست 13 میلیونه 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

شیامی پوکو ایکس تری بگیر عالیه

قیمتش حدود ۶ تومن نمیتونم بیشتر بدم

ردمی نوت ۱۰ ۵ملیونه

اون دوربینش و بعضی چیزاش از 8 پرو پایین تره ، دوربینش 48 هست ، 8 پرو 64

نمیدونم من ندارمش عزیزم میخوای از بچه هایی که تو همین تاپیکن و ردمی دارن بپرس ببین چجوریه

من اصلا از گوشی سر در نمیارم، برای بچه هام شیائومی گرفت همسرم ، نمیدونم چه مشکلی داشت که یکیشون خیلیی غر زد ، شیائومیش رو داد به باباش، سامسونگ باباشو گرفت، الانم همسرم رفته سراغ سامسونگ قدیمی که از دور خارج کرده بودیم ، میگه این از شیائومی بهتره!!!

اون یکی شیائومی هم که خریده نوت هست و خیلی جدیده 4 دوربینه اما من با htcقدیمیه خودم عوضش نمیکنم ،دوربین گوشی من عاالیه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد