2777
2789
عنوان

لکه های قهوه ای رو بدن پسرم

341 بازدید | 11 پست

سلام خانما پسرم ۳ سالشه .ازموقع تولد لکه های قهو ه ای زیادی روی بدنش بودفوق تخصص مغزواعصاب بردیمش گفتن باید ام آ را بده . که فقط موفق به دادن سی تی اسکن شدیم .دکترسی تی اسکن رو که دید گف احتمال داره ام آرا هم خوب باشه الان من خیلی نگرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لک های روی بدن پسرتون چی شد میشه منو راهنمایی کنید پسر من بیشتر از شش‌تا لک داره البته خودمم دارم حدودا ۱۵ تا الانم ۴۰ سالمه ولی فقط در حد لک هستند نه برامدگی نه چیزی

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
عزیزم لک های روی بدن پسرتون چی شد میشه منو راهنمایی کنید پسر من بیشتر از شش‌تا لک داره البته خودمم د ...

یه سال پیش ام آر آی داده گفته بیماری نوروفیبروماتوزیس هس. ک دکتر گفته سالی یه بار باید ام آر آی بده . و هر۶ ماهی یه بار معاینه چشم بشه. عزیزم میشه بگی پسرتون چن سالشه . پسر من ۵ سالشه توجه و تمرکزش کم هس 

یه سال پیش ام آر آی داده گفته بیماری نوروفیبروماتوزیس هس. ک دکتر گفته سالی یه بار باید ام آر آی بده ...

پسر من سه‌سال و نیمشه عزیزم

شما خودتون هم لک دارید؟؟؟؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
یه سال پیش ام آر آی داده گفته بیماری نوروفیبروماتوزیس هس. ک دکتر گفته سالی یه بار باید ام آر آی بده ...

عزیزم پسرتون غیر از لک علایم دیگه‌ی داشت چون دکتر ب من گفت تنها وجود لک دلیل بر بیماری نیست حتی بیشتر از شش‌تا چون خودم و خواهرمم لک داریم بیشتر از ده‌تا ولی فقط در حد لک هستن

عزیزم پسرتون غیر از لک علایم دیگه‌ی داشت چون دکتر ب من گفت تنها وجود لک دلیل بر بیماری نیست حتی بیشت ...

فقط بدنش لک های شیر قهوه داره پسر من ۶۰ تایی داره. اما دکتر تا لکه های پسرمون دید گفت باید ام آر. آی بده .ک مشخص،شد این بیماری رو داره

فقط بدنش لک های شیر قهوه داره پسر من ۶۰ تایی داره. اما دکتر تا لکه های پسرمون دید گفت باید ام آر. آی ...

نمیدونم بخدا من همش میخام بیخیال شم فکر نکنم من پسرمو دکتر بردم گفت اینا فقط میتونه ی لک باشه مثل لک های خودته چون اکثر جاهایی که من لک دارم پسرمم داره دکتر گفت لک ب تنهایی دلیل بر بیماری نیست باید یکی از علایم دیگه رو داشته باشه ۶ تا و بزرگتر از سکه باشه واسه پسر من از ۶ تا بیشتر هست ولی کوچولو